TEREN CU DESTINATIE INDUSTRIAL-COMERCIALA

Teren cu destinatie industrial-comerciala Pret: 7500
Oras Ovidiu, Judetul Constanta


   Aflat langa Soseaua de Centura a Constantei, terenul cu o suprafata totala de 7401 mp are deschidere la 2 drumuri de acces, conform PUG-ului in vigoare,destinatia terenului este comercial-industriala si de logistica, fiind indicat pentru constructia de hale comerciale, hale comerciale sau de depozitare, benzinarii, parcuri auto etc; zona este inalta, neinundabila, cu vedere  catre lac si catre mare iar utilitatile se afla vis-a vis de teren. Exista cadastru si intabulare, imobilul este liber de sarcini ; exista si posibilitatea parcelarii in loturi mai mici (minim 1000mp).


Soseaua de centura a Constantei va avea o lungime totala de 22 de kilometri si va incepe de la DN 2A, in localitatea Ovidiu, de la podul dintre Poarta Alba si Canalul Midia.


Traseul traverseaza municipiul Constanta prin partea vestica si se intalneste cu DN3. In continuare, trece prin vecinatatea comunei Cumpana, apoi se intersecteaza cu DN 39, dupa care ajunge in Portul Constanta Sud – Agigea.


Bypass-ul va asigura devierea traficului de tranzit din interiorul oraşului Constanta şi distributia fluxurilor de circulatie pe direcţia Tulcea şi respectiv Vama Veche, fluidizarea traficului la ieşirea de pe tronsonul de autostradă Bucureşti – Constanţa, spre Poarta 9 a Portului Constanta şi staţiunile din sudul litoralului şi spre nordul Dobrogei.




Oferta promotionala-1.000mp = 7.500euro


Contact FASTimo

Alte produse din Imobiliare