RULOURI EXTERIOARE AL SI PVC

Rulouri exterioare Al si PVC Pret: 46 Euro/mp Usi de garaj tip rulou
  Caracteristici:
Lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica fara CFC de 77 mmm latime si grosime de 18,5 mm disponibile in culori standard (alb,maro, maro inchis,gri) si optional (,bej,lemn inchis, galben, rosu,verde,crem deshis,albastru, stejar auriu sau folie Renolit imitatie lemn- pe o singura parte – stejar auriu,mahon,visiniu)
Carcasa din aluminiu cu inaltimi de 300 mm sau 350 mm disponibila in culoarea alba ,maro,maro inchis ,gri sau fara carcasa cu prinderea axului pe console pentru inaltimile cuprinse intre 4,6 m – 5 ,0 m
Ghidaje din aluminiu de 89 mm latime.
Ax roluire din aluminiu de 125 mm diametru
Actionare cu motor tubular 220 V cu deschidere de urgenta (manivela)
Optiuni de automatizare cu unitate centrala si telecomanda,   bariera electro-optica, selector cu cheie , selector digital cu 12 taste si conexiune radio, lampa de semnalizare.
Optiuni de intercalare in perdeaua de lamele cu profile aluminiu cu ochiuri plexiglas pentru iluminare naturala sau cu profil aluminiu cu fante aerisire.
  Avantaje:
Sunt izolate si usoare datorita materialelor componente.
Nu ocupa spatiu pe plafon si pot fi montate si aplicat pe gol.
Siguranta maxima in exploatare datorita rularii perdelei in spatiul strict delimitat de locul de montaj.
    Rezistenta la coroziune 100%
Aspect elegant si gama variata de culori.
  SPECIFICATII: lamele din AL inalte de 77 mm si groase de 18.5 mm umplute cu spuma poliuretanica fara CFC. Culori standard alb, gri, maro inchis si maro deschis.Ghidaje de Al. de 89 mm latime, motor tubular 230V cu deschidere de urgenta (manivela).


Contact Stor Ferestre Prod

Alte produse din Obloane