TAPET DIN FIBRA DE STICLA SCANDATEX S 6351

Tapet din fibra de sticla Scandatex S 6351 Pret: 0.00 RON In curand majoritatea peretilor din Romania vor purta amprenta tapetului din fibra de sticla Scandatex sau Ecoprix si ne-am   gandit ca in acel moment sa fim impreuna pentru a sarbatori aceasta reusita.
Tapetul din fibra de sticla, produs si promovat de Johns Manville Suedia , reprezinta dezvoltarea primei generatii a acestui tip de tapet, pe parcursul a mai mult de 40 de ani de experinta in domeniu. Rezultatul obtinut se datoreaza unei   colaborari apropiate a inovatorilor, designerilor de interioare,
decoratorilor, arhitectilor, constructorilor, agentilor imobiliari si nu in ultimul rand, studiilor de piata privind modul de percepere a acestui produs de consumatorii finali (hoteluri, spitale, magazine, restaurante, fabrici, mall-uri, consumatori casnici etc.).
In ton cu promovarea produsului si obtinerea pozitiei de lider mondial , alaturi de o reprezentativitate
incontestabila in mai mult de 60 de tari din toata lumea,   tapetul din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix va fi prezentat de catre S.C. ALDA DESIGN INTERIOR S.R.L. , importatorul si reprezentantul Johns Manville Suedia pe piata balcanica.
Pana in prezent, impreuna cu partenerii nostrii am reusit sa dezvoltam o serie de colaborari cu companii binecunoscute precum OMV, Hotelul Intercontinental  Bucure s ti (cazinoul este tapetat cu produsul nostru), Magazinele Selgros, Continental Sibiu, Hotelul Unirea Iasi, Hotelul Rozmarin din Predeal, Hotel Libra Sibiu, Hotel Tusnad – Baile Tusnad, Hotel Caliman – Vatra Dornei, Raiffeisen Bank Sibiu, Volksbank Brasov, Spitalul Jebel Timisoara, Spitalul Novaci – Tg. Jiu, Antibiotica Iasi, Mobexpert Brasov, sediul Schneider Arad, Fabrica Egger Radauti etc. si suntem dornici sa va avem si pe dumneavoastra printre cei mai apropiati parteneri.
Constienti de posibilitatile multiple ale muncii alaturi de colaboratori onesti si devotati va invitam sa ne contactati si speram sa avem concursul dumneavoastra in a gasi o modalitate de colaborare pentru proiectul la care ne-am angajat.
Va asiguram inca de la inceput ca intreaga dumneavoastra contributie va fi apreciata la justa valoare si ne exprimam increderea ca veti gasi in Alda Design Interior partenerul de afaceri pe care vi-l doriti !
  Cu stima,
Alina David




Contact ALDA DESIGN INTERIOR

Alte produse din Tapet