PANOURI SOLARE

Panouri solare Pret: 4590.00 RON Folosește-te de energia solară!

  Firma noastră este specializată exclusiv in tehnologia instalațiilor termice solare. Calitatea și eficiența sistemelor și a panourilor solare pe care le propunem sunt foarte ridicate, asta face ca ele să funcționeze cu succes zi de zi, producând energie fără să vă ingrijoreze creșterile de prețuri la agenții termici.

De ce o instalație termică solară?

  Un sistem solar este favorabil din punct de vedere ecologic, economic, simplu, estetic, eficient și autonom.





Favorabil din punct de vedere ecologic. Cu sistemul MEGASUN VS-500E se evită anual degajarea de CO2 echivalentă cu emisia de gaze de la arderea combustibilul unui automobil care circulă 10.000 de Km.




Economic. Costul suportat de dumneavoastră pentru energie se va diminua cu 70 - 100%, datorită faptului că arzatorul sau rezistența electrică nu vor trebui să fie folosite cel putin 7 - 12 luni pe an ( în funcție de radiația solară din fiecare zonă și de dimensionarea sistemului termic solar).




Simplu. O selecție bine studiată a materialelor pentru MEGASUN face ca instalarea să fie sigură și ușoară, reducând la minimum timpul necesar pentru instalare.




Estetic. Un design exterior excelent al colectoarelor MEGASUN în combinație cu postamentul de bază bine studiat al acestora oferă posibilitatea unei instalări tangente pe acoperișuri cu țiglă care se armonizează din punct de vedere estetic cu orice proiect arhitectural.




Eficient și autonom. Veți avea apă caldă la dorință 7 - 12 luni pe an. Pe timpul iernii se asigură o preîncălzire a apei, iar peste acest nivel încălzirea suplimentară necesară apei este asigurată de la energia convențională.





Contact FAC

Alte produse din Acoperisuri