PROFILE DECORATIVE DIN POLIURETAN SI POLIMER DUR

Profile decorative din poliuretan si polimer dur Pret: 5 euro
Cornise tavan - Profilele pentru imbinarea dintre tavan si perete se remarca prin designul si calitatea exceptionale transformand incaperea ta intr-o oaza de confort. De asemenea, ele reprezinta solutia ideala pentru ascunderea imperfectiunilor de la imbinarea dintre perete si tavan.


Ancadramente si brauri - Profile decorative din poliuretan si polimer dur high density pentru decorarea peretilor interiori dand viata peretilor tai. Vopsirea sau tapetarea peretilor nu este desavarsita fara acest detaliu final care creeaza ambianta perfecta.


Plinte decorative - Profile decorative din polimer dur HD pentru imbinarea dintre pereti si pardoseli. Indiferent de tipurile de pardoseli, plintele decorative Floorstyl pot transforma incaperea ta intr-un interior sofisticat si elegant realizand tranzitia perfecta intre perete si pardoseala. 


Coloane si pilastrii - Coloane decorative si pilastrii din poliuretan din gama Arstyl  pentru decorarea peretilor interiori. Ca si un machiaj perfect, aceste elemente decorative transforma incaperea ta intr-un spatiu viu si plin de eleganta.


Contact NMC PARTNER DEVELOPMENT

Alte produse din Placari, finisaje