Accesorii elegante pentru decorarea mesei

decorarea meseiPasarele, frunze, flori sau fluturasi din portelan toate asezate pe masa frumos pregatita pentru intampinarea musafirilor, arata foarte bine printre farfurii si pahare. Aceste accesorii oarecum copilaresti se afla in contrast cu design-ul in mare parte puristic. Cu toate acestea se potrivesc, insa nu trebuie sa aiba un aspect ieftin. Calitatea unui lucru trebuie sa fie vizibila si palpabila, iar design-ul fara varsta. Valoarea si utilitatea sunt trend-uri ce se contureaza in cazul veselei, a paharelor si a accesoriilor decorative. Astazi din ce in ce mai multe persoane pun pret pe lucrurile valoroase si decat sa cumpere doua la un pret mai mic, mai bine cumpara unul mai scump.

In anii trecuti curentele s-au schimbat in domeniul amenajarilor aproape la fel de rapid ca si  in cel al modei. Astazi se pune mare pret pe clasic sau cel putin pe liniile clasice. Bineinteles ca exista si in continuare produse si culori de sezon, care sunt avantajoase cel putin intr-un anotimp. In principiu se merge totusi pe durabilitate. Este din nou important sa pastram cel putin unul din lucrurile preferate, chiar daca in timp nu este in moda sau nu se asorteaza amenajarii. Acesta poate fi un unicat realizat de mana, dar si o farfurie deosebita sau un pahar care are ceva special. Prin culoare, motive neobisnuite sau modele partea puristica este estompata aproape in totalitate.

Figurinele confectionate de mana sunt la mare cautare

Anumiti producatori de accesorii si vesele de portelan pun pret pe diferite combinatii si legaturi, cum ar fi cele intre aur si natura. Desenele naturaliste cu pasari si plante sunt combinate cu modele fine din aur sau suflate cu aur. De asemenea se pot intalni si mici figurine din portelan, care reprezinta diverse animalute, pictate cu un auriu mat.

Polul opus al acestor accesorii decorative minimaliste este de fapt functionalitatea, deoarece acestea trebuie sa fie utile si flexibile atunci cand sunt asezate pe masa. Multifunctionalitatea reprezinta de fapt dorinta fiecaruia. Solutii multiple nu se gasesc doar in cazul celor cu posibilitati financiare. Marii producatori s-au gandit si la aceasta problema, iar pentru a o solutiona au creat decoratiuni de masa pentru toate buzunarele. Optica corespunzatoare si functionalitatea merg de aceea mana in mana, iar astfel sunt  realizate diferitele stiluri decorative.

Sursa foto

InCasa.ro

Comentarii:

xm9iCYHmFm postat pe 02 Septembrie 2013
8feXqiiWk1B
223 Liviu Taloi17-March-2013Recomand acelasi lucru prcuem Adi. Depinde acum si de produs, dar intotdeauna poti alege sa testezi printr-o platforma inchiriata: abilitatile tale ca si comerciant cererea pentru produsul tau tehnici si metode de marketing potrivite cu produsul tauIar riscul folosirii unei platforme inchiriate e foarte mic.Trebuie sa fii constient ca nu poti personaliza oricum solutiile de inchiriat. Recomand si eu Shopmania BIZ.Daca ai descrie mai mult produsele ce urmeaza a fi vandute ai capata poate recomandari mai utile pentru tine. Succes!

mWJzRvtEMsAlOBvCmgA postat pe 07 Iunie 2012
GXOlUhfPJNPKVsTnnMd
Da, sunt frumoase. Sa ietlneg ca ai inceput deja pregatirile de nunta? Foarte bine ca o iei din timp si nu te bazezi pe faptul ca mai e pana la nunta, si apoi faci totul pe ultima suta de metri. E un eveniment important, poate cel mai important din viata ta, si merita atentia cuvenita.Cand m-am casatorit, logodna mea a durat 5 luni, deci am avut doar 5 luni la dipsozitie pentru pregatirea nuntii. Dar ne-am apucat de pregatiri chiar din prima zi dupa logodna, si totul a fost ok.

test postat pe 25 August 2010
tesdsdf
sdfsdfsdfdsf