Accesoriile necesare intr-o locuinta

2012Acea amprenta individuala si personalizata este pusa asupra locuintei noastre odata cu accesoriile potrivite si asezate exact unde este nevoie de ele.

Atunci cand le achizitionam nu ne raportam doar la camera de zi, ci la intreaga locuinta, deoarece pretutindeni dorim sa ne simtim bine, confortabil, iar camerele noastre sa fie primitoare. Exista obiecte decorative foarte frumoase pentru bucatarie, baie, dormitor, hol, balcon sau gradina.

Tablourile cu rame decorative, pernele frumos brodate, tatuajele pentru mobila sau pentru perete, lampi deosebite, culori tari sau nuante inedite, dar si covoarele sau perdelele reprezinta accesorii cu care putem transforma complet o incapere.

Este foarte important sa ne simtim bine in cei patru pereti, sa nu avem niciun moment impresia ca locuim intr-un muzeu sau intr-un spatiu in care regasim fel si fel de obiecte nefolositoare si inestetice, care pe deasupra ocupa si mult spatiu si retin foarte mult praf. De aceea trebuie sa avem mare grija atunci cand achizitionam diverse decoratiuni sa stim sa ne si oprim. Ideal ar fi ca acestea sa fie alese in functie de o anumita tema - Africa, marea, stilul scandinavic de amenajare - sau sa se ghideze dupa un anume motto. Acesta poate reprezenta o anumita gama de culori sau un amestec de nuante si tonuri.

In plus, nu este necesar sa cautam imediat accesorii potrivite spatiului reamenajat. Daca sunteti pasionati de o anumita tema sau de un anumit motiv, atunci este imposibil sa nu observati obiecte caracteristice acestuia de-a lungul timpului. De asemenea, concediile reprezinta si o buna oportunitate de a aduce in casa un acesoriu deosebit.

Accesoriile decorative reprezinta de asemenea si un dar minunat pentru inaugurarea unei locuinte sau pur si simplu in cadrul unei invitatii la cina sau la o petrecere.

Pe langa rolul decorativ exista obiecte care detin si un rol practic. Spre exemplu, suportul pentru ziare si reviste se potriveste foarte bine in birouri, in salile de asteptare ale cabinetelor sau de ce nu, chiar in camera noastra de zi. Acestea din urma ne incanta cu un design mai deosebit.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro