Acoperisul SATJAM

Ce trebuie sa stiti despre acoperisul SATJAM?
Profilele SATJAM au fost dezvoltate ca material de invelitoare cu caracteristici tehnice care sa faca fata cu brio chiar si caderilor abundente de zapada si viscolelor, precum si temperaturilor inalte, acestea fiind genul de solicitari care pun la grea incercare acoperisul oricarei casei. Profilele in relief, special concepute, confera siguranta maxima impotriva infiltratiilor, in timp ce formatul panourilor si numarul redus de suprapuneri, ofera un grad superior de etanseitate comparativ cu alte tipuri de invelitori.

Grosimea otelului de 0.5 mm si acoperirea de zinc de 275 g/mp asigura durabilitatea in timp a invelitorii. Greutatea redusa de numai 4,7 kg/mp ofera posibilitatea dimensionarii economice a sarpantei dar si a constructiei ca ansamblu. De asemenea, se pot realiza economii sensibile la transport, manipulare si montaj.

Ce stie SATJAM despre acoperisul dvs?
Orice producator de acoperisuri cunoaste partile tehnice ale unui acoperis, insa SATJAM a descoperit ca, pe langa acest lucru, o casa are nevoie de mai mult de o invelitoare care "sa se incadreze in bugetul alocat acoperisului" si prin care "sa nu ne ploua in casa". SATJAM a vazut in fiecare casa o personalitate distincta, careia i-a conceput un acoperis distinct.
De ce ne uitam in oglinda cand iesim in oras? Ca sa aratam bine! De ce probam hainele din magazin? Ca sa ne stea si sa ne vina bine! De ce nu i-am oferi casei noastre acest drept, sa isi aleaga acoperisul ce o caracterizeza si cu care sa ii stea bine?!
SATJAM gandeste constructia in ansamblu, priveste acoperisul ca o parte a amenajarilor exterioare nu ca o simpla constructie de invelitoare.
Pentru aceasta SATJAM a creat pentru acoperisul dumneavoastra atat o gama larga de modele cat si o paleta vasta de culori, culori care sunt de la cele mai obisnuite - rosu, maro - pana la cele mai speciale - negru, teracotte, orange.
In plus, SATJAM s-a gandit si la constructiile vechi, la casele care fac parte din patrimoniul arhitectual al tarii noastre, dar a caror structura de lemn este prea slabita pentru a permite inlocuirea acoperisului cu unul la fel de greoi precum cel original.

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

AydbxEjHFspVGcEUzG postat pe 11 Ianuarie 2012
rOqoOqsJVcccfH
Until I found this I thought I'd have to spend the day inisde.

MARIAN NICOLAE postat pe 03 August 2011
OFERTA LA CEL MAI MIC PRET
TIGLA METALICA LA CEL MAI MIC PRET pentru aflare pretului este necesara schita acoperisului si aceasta se trimite la un panotaj si se calculeaza exact cati metri patrati aveti si vi s ar da pretul acoperisului daca doriti trimitetI mi o schita facuta de dumneavoastra pentru a va spune un pret contact 0730970993 mariannicolae@budmat.ro

monica postat pe 14 Octombrie 2010
detalii
dar cum arata aceta tabla pentru acoperis? si pretul? macar informativ.