Alegerea podelei potrivite

 

Sa alegi o podea din lemn masiv dintre mai multe optiuni precum parchet laminat, linoleu sau covorase nu este o decizie lipsita de importanta. Dupa ce ati decis ca vreti sa aveti o podea din lemn masiv, tot ceea ce mai aevti de hotarat este ce fel de lemn vis e potriveste cel mai bine.

Majoritatea oamenilor se gandesc in primul rand la lemnul de stejar, artar sau cires. Dar ganditi-va si la o pdoea din bambus. Veti beneficia de una dintre cele mai bune alegeri existente la momentul actual.

Podeaua din bambus este foarte calduroasa datorita invelisului exterior. Desi celelalte alegeri de podea din lemn va ofera o podea frumoasa, pot sa va lase si impresia ca va aflati intr-o sala de auditoriu sau intr-o sala de sport. Podeaua din bambus va fi atat calduroasa cat si confortabila.

Bambusul este aleferea perfecta pentru o podea durabila si rezistenta la toate micile abuzuri la care pot fi supuse de copii sau animale. Poate rezista chiar si la caderea obiectelor de tipul tigailor in bucatarie sau in zonele cu trafic mare cum ar fi holurile sau sufrageriile.

Culoarea naturala a bambusului este un blond natural care evidentiaza textura acestuia care furnizeaza o culoare calda ce se potriveste oricarui decor. Alta culoare poate fi obtinuta printr-un proces de afumare, rezultand o culoare mai inchisa.

www.incasa.ro

21 Mai 2007

Nicoleta Oprea

Comentarii:

eZMPpAWDV postat pe 23 Februarie 2013
osAsDxGo
Elese, fată dragă!Ce2te puțin din ce povestești mi s-a eente2mplat și mie, exact la Londra. Fiul meu mă anunțase că se află een Suedia, că eencearcă să ajungă la timp, bineeențeles că nu dednipea de el..A venit eentr-un suflet!M-a ” recuperat”, eram cumva speriată, dar nu foarte mult.. pe atunci , știam multe cuvine englezești, eentre timp le-am cam uitat- eu mă descurc bine een limba franceză, dar la Londra ești pierdut dacă eencerci Totuși, mie mi s-au părut deosebiți englezii, politicoși, chiar prea politicoși.Nu-mi plac aeroporturile mari, mă inhibă, dar viața este frumoasă..nu?Uite, mai avem o zi, mai tragem o zi pe răboj..Să fii sănătoasă, fericită și să refaci grădinița de basm!Un An Nou bogat eeți doresc!!