Amenajarea biroului in stil mediteranean

stil mediteraneanAtmosfera mediteraneana, care este simbolul spatiului sudic pentru un mod de viata lejer, poate fi adusa cu ajutorul unei amenajari potrivite si in birou. Cu o simplitate accentuata, care reprezinta de fapt baza acetui stil, el se potriveste foarte bine zilelor petrecute la treaba.

Totul se reduce la lucrurile esentiale si pare a fi perfect pentru o gandire limpede, atenta si intr-un anumit scop orientata. Biroul din lemn de pin lustruit sau o placa prevazuta din materiale naturale si culori calde asezata pe un suport din fier forjat este in armonie perfecta cu ambientul sudic. 

Mesele in stilul sudic sunt mari si stabile. Pentru ca lucrurile de pe birou sau computerul si noua tehnologie sa nu umbreasca amenajarea mediteraneana exista in comert mese din materiale naturale, care "ascund" aceste obiecte. Lemnul, piatra, lutul, fierul si bumbacul sunt materiale care datorita structurii lor transforma biroul intr-un "spatiu mediteranean". Nu este voie sa lipseasca si un colt in care ne relaxam sau in care primi oaspeti. Bancile solide accesorizate cu cateva pernite impodobesc biroul redandu-I acel aer din Mediterana.

Textilele din fibre naturale aduc razele soarelui la noi in birou. O activitate clara si spornica in birou se datoreaza intr-o oarecare masura si in culorile peretilor. De obicei sunt de evitat tablourile si de preferat covoarele de perete din culori naturale sau modelele in culori tari care redau un flair sudic. 

Stilul exclusivist pentru amenajarea biroului

Un birou poate fi amenajat in functie de scop si de gusturi, acesta poate fi cat mai simplu sau chiar si exclusivist. In cazul in care sunteti o persoana care primeste foarte des oaspeti sau daca aveti pretentii mari in materie de amenajare mobila va fi aleasa in functie de aceste lucruri. Mobilierul exclusivist pentru birou arata de cele mai multe ori intr-un mod deosebit, detinand un confort extraordinar. Alegerea acestuia in cele mai diferite stiluri - de la mobilier antic pana la cel modern - poate fi facuta in magazinele de specialitate. Datorita stabilitatii sale, mobila antica are o mai lunga durata de viata. Lemnul masiv inchis la culoare da o oarecare noblete incaperii. Potrivite acestei mobile sunt si scaunele mari, masive, asa-numitele "scaune pentru sefi", extrem de confortabile prelucrate din diverse materiale de buna calitate sau din piele. Flairul si comoditatea unui astfel de birou sunt foarte motivante de cele mai multe ori, creand o atmosfera buna de lucru.

Sursa foto

InCasa.ro

Comentarii:

BIgWxXuJAqobbcfYY postat pe 18 Martie 2012
OETzhXQqZtinxx
Da, o bună parte din clădirile moderne au lttaeoe astfel amenajate (Cora și Carrefour, de exemplu). O excepție notabilă ar fi lttaeoele din clădirea mea, unde cabina pentru persoanele imobilizate een scaun cu rotile este folosită fie pe post de magazie a femeii de serviciu, fie are o țeavă sigilată cu un pahar de plastic, een locul lttaeoei.OK, een cazul particular al instituțiilor publice , care se află, een majoritatea cazurilor, een clădiri destul de vechi, construite pe vremea comuniștilor sau chiar eenainte de aceasta, e oarecum de așteptat să aibă mai multe neajunsuri, ca, de exemplu, sistem centralizat de aer condiționat. Un exemplu notabil este Casa Poporului, care e precum un cuptor vara. Am remarcat că, een lipsă de altă soluție mai inteligentă, politicienii noștri au decis să-i eempe2nzească pereții exteriori cu aparate de aer condiționat, amplasate alandala (ceva tipic pentru Rome2nia), ca să nu mai fiarbă een suc propriu vara Toaletele pentru persoane cu dizabilități cred că sunt ultimele pe listă een acest caz.PS: Da, sunt convins că nici englezii nu au avut astfel de lttaeoe een clădirile mai vechi, dar no, ei sunt mai civilizați și au modernizat respectivele clădiri conform standardelor.