Aperitiv de gogosari cu branza de vaci

Aperitiv de gogosari cu branza de vaciAceasta reteta poate fi considerata un tort naturist, pentru ca nu contine aceleasi calorii.

Ingrediente:
7 gogosari
aproximativ 300 gr branza vaci
200 gr unt
2 cepe(mai pot fi folosite 3-4 fire ceapa verde)
plante aromatice
boia
usturoi pisat
patrunjel
pasta de rosii

Modalitate de preparare:
Se bate untul spuma. Gogosarii cu o ceapa, cu usturoiul, pasta de rosii si verdeata se mixeaza si se amesteca cu jumatate din untul batut spuma. Pasta obtinuta se imparte in doua parti egale. O parte se aseaza pe farfurie.

Peste acest strat se va pune pasta preparata din branza frecata cu ceapa taiata solzisori si cealalta jumatate din untul batut spuma. Deasupra se pune pasta de gogosari. Puteti orna cu verdeturi sau flori comestibile. Se va lasa la rece 2 ore iar apoi se poate servi cu salata verde.

De asemenea puteti folosi si cas in loc de branza de vaci.