Ce puteti face pentru inima dumneavoastra

pentru o inima sanatoasa, faceti cat mai multa miscareInima este motorul vietii, ea actionand ca o pompa care tine permanent sangele in miscare, asigurand astfel alimentarea intregului organism cu oxigen proaspat din plamani si cu substante nutritive, precum si eliminarea reziduurilor.

 

Pentru a preveni aparitia unor afectiuni serioase, inima trebuie fortificata pe cale naturala. Chiar daca este batrana, inima poate fi sustinuta. Daca suferiti de tulburari ale ritmului cardiac trebuie neaparat sa apelati la ajutorul unui medic specialist.

 

- Miscarea regulata in aer liber este excelenta pentru fortificarea inimii, alimentand de asemenea organismul cu oxigen.

- In cazul in care doriti sa calmati inima sau sa o relaxati, va recomandam bai calde cu adaos de valeriana, roinita sau jneapan.

- Daca aveti palpitatii, este bine sa luati un pahar de apa cu zahar si cu putin suc proaspat de lamaie.  

 

Nicoleta Oprea

Gradinamea.ro
februarie 2007

Comentarii:

Crisu postat pe 30 Mai 2012
Sedentarism
problema e a romanii mananca mult si prost. si nu fac miscare mai deloc Suntem un popor de sedentari. Si eu mancam prost nu faceam miscare ma deplasam numai cu masina..asta pana am ajuns la urgente la clinicco cu preinfart, adica mai stiintific criza de angina pectorala. eram in concediu la brasov, eu zic ca asta a fost norocul meu. foarte buni doctorii de la clinicco. am avut noroc, zic eu