Chiuveta - centrul oricarei bai

Chiuveta defineste cu siguranta liniile generale ale fiecarei bai, designerii orientandu-se pentru celelalte piese in functie de dimensiunile si modelul acestia. Este un principiu care ar trebui adoptat atunci cand va hotarati sa redecorati intreaga baie. Sa presupunem ca doriti sa porniti de la zero si sa obtineti in final baia pe care v-ati dorit-o intreaga viata.

 

Dimensiuni diferite

 

Chiuvetele se gasesc in cele mai deosebite dimensiuni, cele mai mici avand doar 35 de cm, cele mai mari 155 cm, cu toate dimensiunile intermediare posibile. Uneori puteti sa gasiti firme care le fac pe comanda, dar sunt putine, iar preturile pe masura. Chiuvetele duble sunt o alternativa interesanta mai ales pentru familiile cu mai multi copii. Nu trebuie sa uitati sa cumparati un dulap special, un piedestal sau orice pentru a masca sifonul chiuvetei, care ar strica imaginea de ansamblu.

 

Daca doriti ceva deosebit alegeti un model care sa poata fi integrat intr-o suprafata deja existenta, in functie de materialele predominante in restul baii : lemn, plastic, marmura, granit, etc si de culorile alese. Este ideala o chiuveta care sa poata fi incastrata intr-un blat special, situata sub oglinda si avand dedesubt mai multe rafturi, unde puteti pune tot ce va doriti.