Construirea unei punti

Exista numeroase motive pentru a construi o punte si la unele dintre acestea poate ca nici nu va ganditi deoarece sunt prea evidente. Si totusi, unele dintre ele poate ca nici nu v-au trecut prin minte pentru ca nu ati stat sa va ganditi atat de departe.

Ar trebui sa va ganditi cu atentie la motivele pentru care doriti sa construiti o punte, functiile pe care le va indeplini precum si scopul acesteia. Gandindu-va la acest lucru veti putea sa construiti o punte care sa fie imbietoare si functionala in acelasi timp. Primele motive care ne vin in minte cand vrem o punte sunt : distractie si placere, frumusete, adaugarea unui nou spatiu de locuit.

Majoritatea oamenilor doresc o punte pentru amuzament, pentru a intretine oaspetii si pentru a se reuni cu familia. O punte este de asemenea un loc de relaxare, unde va puteti bronza atunci cand este soare, unde puteti citi sau va puteti relaxa, putand avea intrebuintari multiple.

O punte poate adauga frumusete casei dumneavoastra ca un obiect elegant suplimentar sau creand un puct central in curtea dumneavoastra. Daca puntea va fi folosita pentru a spori peisajul curtii dumneavoastra trebuie sa luati in considerare si alte lucruri ca marimea, proportiile si sa folositi o optica unica pentru a crea o opera de arta.

Adaugand o punte la structura existenta puteti adauga mai mult spatiu de locuit casei dumneavoastra. Puntea devine o extensie a casei dar in general este mai ieftina decat daca s-ar construi o camera in plus.

Climatul local va juca un aspect important in construirea unei punti. Puteti sa o construiti in aer liber sau sa construiti intr-o parte un acoperis pentru zilele in care o sa ploua dar este destul de cald incat sa stati afara.

www.incasa.ro
06 Iunie 2007
Nicoleta Oprea

Comentarii:

QtOkgDLRFUp postat pe 18 Februarie 2012
FptvAhKSOYoPZZGYMdE
Va dersoc inca de 1000 de ori numarul de prieteni.Si va dersoc multa bafta in cariera.Sunteti un politician deosebit si nu in ultimul rand cu charisma.Ca sfat incercati sa fiti putin mai agresiv,sigur cu argumente solide.Poporul roman totusi apreciaza barbatii mai directi ,incercati sa fiti chiar si mai glumet,zambiti mai mult.Eu nu spun sa imitati pe altii dar totusi in anii pana in 2014 trebuie sa va construiti o imagine puternica.Dar sunt sigura ca veti avea un staff bine pregatit.

simonaflp postat pe 05 Aprilie 2010
vorbarie goala...
decat sa fi vorbit atata despre o punte,mai bine puneati niste imagini sa ne dam si seama ce ati vrut sa spuneti.

gicu postat pe 16 Decembrie 2009
Punte ...
este traducerea bruta a cuvantului englezesc "deck'. Intr-adevar, "deck" este punte pentru un vapor, dar aici mai bine il lasati asa cum era, cuvantul a inceput sa fie cunoscut si la noi.