Creati o oaza de liniste in gradina

Muncim din greu pentru a ne transforma locuinta intr-un cuib in care sa ne intoarcem mereu cu nerabdare ca sa ne relaxam departe de lumea agitata din afara, pentru a crea un mediu care sa ne reflecte personalitatea - alegem cu atentie scheme de culori, facem proiecte de amenajari sau reparatii pe care le ducem la capat in weekend, cumparam mobilier confortabil si tot felul de obiecte decorative.

 

Cu toate aceste eforturi, majoritatea dintre noi isi axeaza atentia numai pe interiorul casei, uitand parca potentialul decorativ pe care il are o curte sau o gradina frumos amenajata - acestea pot transforma proprietatea intr-un adevarat rai de odihna si relaxare. Prin urmare, care este cel mai usor si rapid mod de a transforma o gradina/curte obisnuita intr-o oaza de liniste si frumusete? Cumparati o fantana de exterior, acesta este una din decoratiunile de gradina care ii vor face pe vecini sa va invidieze.

 

Fantanile cu cascada sunt de obicei pre-asamblate, astfel ca va trebui sa aveti putina indemanare dupa ce veti scoate fiecare element din cutie - spre deosebire de cascadele construite din pietre gata asamblate. Instalarea unei astfel de cascade in gradina este mai economica si se poate realiza intr-o dupa-amiaza. Nu numai ca sunt usor de instalat, dar contin si rezervorul de apa.

 

Nu conteaza cum arata gradina dvs (ca este denivelata sau dreapta) si nici stilul pe care l-ati ales pentru a o amenaja... o fantana isi va gasi oriunde locul in care sa se potriveasca perfect.

 

Fantanile sunt de mai multe feluri: de perete sau independente si se gasesc intr-o gama larga de materiale. De obicei, fantanile sunt fabricate din cupru, bronz, piatra sau fibra de sticla. Fantanile de bronz sunt foarte elegante si, desigur, ceva mai scumpe; avantajul este ca sunt mai durabile. Fantanile de cupru au un aspect elegant, mai ales daca sunt realizate in combinatie si cu elemente de sticla. Fantanile din ciment nu costa mult, insa nu pot fi mutate in alt loc.

Comentarii:

dVntAuIpsxyvtuUZN postat pe 13 Ianuarie 2012
UopvkRyTiFeuafYuVMx
Just the type of isnihgt we need to fire up the debate.