Cum decoram cu buline

Bulinele, sau asa numitele “polk dots”, au fost abordate in moda in a doua jumatate a secolului nouasprezece, mai intai in design-ul vestimentar, si ulterior in designul de interior. Moda bulinelor a fost data de emigrantii polonezi la inceputul anilor 1800, care au facut cunoscut dansul lor de Polka in intreaga lume, si odata cu acesta si punctele de pe rochiile lor voluminoase.

De atunci, bulinele s-au gasit pe orice, de la pantofi la portmonee, palarii, ochelari, accesorii pentru casa, chiar si in arta. Astfel, crearea unui interior frumos cu buline nu este un concept nou de design, pur si simplu acest model simplu si vesel a rezistat in timp, inscriindu-se si astazi printre preferintele designerilor.

Cu toate ca nu s-au demodat niciodata, bulinele dau de cele mai multe ori un ton vesel si jucaus incaperii, indiferent daca sunt aplicate pe suprafete mari sau doar ascunse pe accesorii. Din acest motiv, nu multi sunt cei care adopta acest model in decorul camerei, bulinele castigand mai mult teren in spatiile amenajate pentru copii.

Dar, daca sunt integrate corespunzator in decor, modelele cu buline se pot regasi aproape in orice stil de design interior, mai putin in cel rustic, vintage sau minimalist. De asemenea, in functie de dimensiunea, densitatea si culoarea bulinelor, putem obtine un rezultat copilaros, feminin sau masculin. Exista nenumarate idei inedite prin care putem integra bulinele in designul interior.

Daca doriti sa folositi aceste imprimeuri pe o suprafata de mari dimensiuni, alegeti un tapet cu buline supradimensionate pe care sa il aplicati pe peretele din spatele patului. Acest tip de decor se potriveste cel mai bine unui dormitor feminin. Bulinele isi pot gasi locul si pe canapele, scaune si fotolii, mai ales daca si perdelele si draperiile pastreaza acelasi imprimeu. Daca doriti sa acoperiti suprafete mai mici cu buline, optati pentru pernute decorative, cateva rame foto, o vaza sau pentru un covor mai mic. De asemenea, corpurile de iluminat, tablourile, ghivecele plantelor de interior, lenjeria de pat, toate acesta pot prezenta buline.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro

Comentarii:

pBnO7LMvL postat pe 04 Septembrie 2013
kGShEUKeE
Anca, ne bucurăm că eeți place revista și sperăm că ne vei vziita ce2t mai des! Este een regulă dacă vei face referire (cu trimitere) la site-ul nostru despre unul sau mai multe articole, dar am aprecia ca acestea să nu fie copiate/repostate een eentregime een alte părți.cen ceea ce privește fotografiile, pentru fiecare ai avea nevoie de permisiunea autorului său pentru a le putea posta mai departe. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta pe adresa redacției: []

N3HQmd63douM postat pe 10 August 2013
VM353Fdu
spune:Searching for radiology tinchicean applications which will prepare you for a career in this exciting medical area with out having to finish four or much more years of college? You will find several radiology degree programs that can assist you accomplish this goal. Think about the following top 10 radiology programs if you are thinking of a career in this field:Anthem College has a Limited Scope X-ray Technician program at its location in Denver, CO, and its Portland, OR campus also provides dental assisting, massage, health-related assisting, medical billing & coding, pharmacy tinchicean and surgical technologist programs.

aRvYVcWnWI postat pe 01 Iulie 2013
TkfmfnWriWfmW
Buna,astazi v-am gasit din intamplare pe faoeobck,si m-au atras aceste manusi dar si alte postari,as vrea sa va cer permisiunea sa postez aceste manusi si altele la mine pe blog,bineinteles cu trimitere aici.Multumesc o zi buna:)[]

Scw7C3N7V postat pe 30 Iunie 2013
9iMx6GZAqj
Anca, ne bucurăm că eeți place revista și sperăm că ne vei vitzia ce2t mai des! Este een regulă dacă vei face referire (cu trimitere) la site-ul nostru despre unul sau mai multe articole, dar am aprecia ca acestea să nu fie copiate/repostate een eentregime een alte părți.cen ceea ce privește fotografiile, pentru fiecare ai avea nevoie de permisiunea autorului său pentru a le putea posta mai departe. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta pe adresa redacției: []