Cum transformati o lumanare in ceva deosebit

O idee cu totul originala este sa transformati o banala lumanare intr-un mesaj evident de apreciere si dragoste. Toata lumea foloseste lumanari cu sau fara suport. De ce sa nu transformam lumanarea intr-un ansamblu spectaculos care sa contina si un mesaj vizibil chiar holografic?

 Nimic mai simplu, nu aveti nevoie decat de un pic de timp la dispozitie, de o hartie sau carton alb sau daca preferati colorat, in special roz sau rosu, de un creion, eventual sabloane pentru litere sau forme, de o foarfeca, putin superglue si bineinteles o lumanare cu suport de sticla transparenta.

lumanare roz        

Asezati mai intai lumanarea cu suport de sticla in mijloc. Cautati un carton sau o hartie mai groasa pe care sa o pliati si sa-i dati forma unui cub in jurul candelei sau lumanarii sau daca preferati forma rotunda, cilindrica. Aveti grija ca inaltimea cartonului sa nu fie mult prea mare fata de cea a lumanarii si de asemenea sa nu fie prea apropiat de lumanare pentru a nu risca supraincalzirea aranjamentului. 

Daca doriti puteti sa franjurati marginile superioare ale cartonului. Dupa ce ati dat o forma cartonului, intindeti-l bine si cu ajutorul unui creion desenati litere egale ca dimensiune in fiecare latura a cubului sau pe toata lungimea cilindrului. Puteti sa scrieti LOVE sau numele persoanei iubite, de asemenea sa desenati inimioare sau fundite.

Cu o foarfeca mica incepeti sa decupati cu grija pe liniile trasate din timp cu creionul si sa indepartati surplusul de material. Prin aceste decupaje lumina lumanarii va irumpe creand o atmosfera speciala. Nu uitati sa lipiti cilindrul sau cubul pe o latura asigurandu-va ca lipitura va fi facuta finut pentru a nu strica estetica ansamblului.

Daca tineti neaparat sa adaugati si fundite rosii o puteti face, dar noi va sfatuim sa le lasati cat mai simple. Puteti aseza aceste aranjamente de lumanari pe o masa sau pe o etajera in orice camera doriti. Va sfatuim sa nu lasati lumanarile nesupravegheate indiferent daca sunt protejate de recipientul de sticla.

www.incasa.ro

6 februarie 2006

Altheate

Comentarii:

ChcRpAbrBRz postat pe 23 Februarie 2013
nHoZGgoWf
A mers textul ldpemie peenă la... pees, unde s-a... fees! N-am mai eenţeles nimic. Poate seent eu prea obosit la ora asta. Aşa că, eentreb să mă lămuresc: că scutul anti-rachetă este o problemă a NATO cu Rusia, e ldpemie. Dar, de unde logica concluziei "aşa că, Medvedev nu Rome2niei trebuie să ofere garanţii, ci ansamblului NATO"?! Lăsăm Rome2nia een afara discuţiei, fireşte, dar ce, de ce şi pentru ce să ofere garanţii Medvedev (Rusia) numitei alianţe? Să ofere garanţii că... nu va riposta een caz că va fi atacată? Păi, nu vi se pare că tocmai ăsta e rostul "scutului"? Garanţiile trebuie să vină din partea Alianţei către Rusia, căci Europa este eempeenzită cu rachete de NATO, nu de Rusia. Spre Est seent ele orientate, nu spre vest, n-aşa? Prin urmare, eu văd că documentul een cauză se vrea, şi chiar este, o chemare la ordine, o atenţionare şi o punere een gardă a NATO de către Moscova şi, mai mult deceet ateet, este un act juridic de recunoaştere, eentemeiere şi legitimizare internaţională preventivă a ripostei Rusiei een eventualitatea unei agresiuni occidentale la adresa ei.PeeS - Bănuiesc că, een text, termenul "prezibilitate" a rezultat dintr-o banală eroare de redactare a substantivului "previzibilitate". Altfel, nu eel pricep.

PVvYYkPtwu postat pe 15 Septembrie 2011
HdfXqTsgIK
You keep it up now, undesratnd? Really good to know.