Despre aplicele de perete

Ascunse de priviri...
Fie ca tocmai ati terminat de construit noua dumneavoastra casa, fie ca o renovati pe cea in care locuiti acum, iluminatul interior este un element cheie atat pentru functionalitatea spatiului, cat si pentru stilul si aspectul final al acestuia.
 
De ce sa alegeti acest tip de iluminare
Iluminarea interioara cu corpuri de acest tip aduce un aspect curat si o lumina fluida. Ea poate fi folosita pentru ca incaperile sa fie luminate mai bine, ca lumina de ajutor pentru a scoate in evidenta obiectele de arta sau elementele decorative; lumina de acest tip deschide un spatiu, il lumineaza si il face sa para mai mare.

aplice

Cand sa le folositi
Desi aplicele sunt de obicei instalate intre grinzile tavanului in cazul cladirilor noi sau al celor renovate, se mai obisnuieste ca ele sa fie instalate pe corpuri de mobilier, ca parte a iluminarii ambientale.

Unde se instaleaza
Evitati sa plasati aplicele foarte aproape una de alta sau sa le instalati in linie, in centrul unei camere - veti obtine impresia ca va aflati pe o pista de aeroport.

Aplicele trebuie sa aiba aceasi dimensiune daca sunt asezate una langa cealalta. Regula de baza este ca aplicele sau spoturile de 10 cm sa fie amplasate la cel putin 1,2 meri distanta, iar cele de 16 cm la 1,8 metri.

www.incasa.ro

Comentarii:

JnjFdMxiCfgbZ postat pe 15 August 2012
UTqNeUpqRYfWYpMu
Dacă ai drum prin Hunedoara știu eeți spun aproximativ unde o găsești. Asta, dacă nu ți-o ia eenainte. =)) cen Hunedoara este o inetrsecție een T fix la autogară. No, mergi pe drumul ăla care vine perpendicular pe clădire (Kaufland, sau ce e acolo), pe partea dreaptă cum mergi dinspre autogară, pe la al doilea bloc sau ceva. Mă rog, nu știu exact, dar pe acolo. =))

PsWEmFpn postat pe 27 Octombrie 2011
XTHgUIyIXtGhwIMR
A wonderful job. Super helpful ifnromation.

vAQcrPYIcZWRt postat pe 25 Octombrie 2011
yKihLeihRr
Could you write about Phycsis so I can pass Science class?