Dieta Low-Fat

 

Dulcurile sunt strict interzise in aceasta dieta. Actrita si cantareata Jeniffer Lopez (35 ani) evita mancarurile bogate in grasimi, convinsa fiind ca astfel va fi si mai sanatoasa. Jennifer are propriul sau motto in legatura cu caloriilev (dupa cum ea insasi declara) si anume : "peste 1.000 de produse in cap si numeri de diminata pana seara".

Foamea care apare intre doua mese si-o potoleste cu o felie de paine neagra sau un baton energizant. In privinta deserturilor si dulciurilor, diva latino (care are 1,68 m inaltime si 58 kg) spune de fiecare data stop, chiar daca este o pofticioasa de fel, si asta pentru ca organismul ei tinde sa transforme glucidele in exces de grasime, respectiv in exces de colesterol.

Este una dintre acele persoane ghinioniste care chiar daca nu mananca gras, depun sunculite doar din amidon si zaharuri. De asemenea, poarta mereu in geanta, oriunde s-ar duce, sticle cu apa plata (deoarece bea 2 litri pe zi), fara nici o abatere. O conditie Obligatorie este sa faceti foarte mul sport. Este bine si sa dansati mult si pe ritmuri cat mai variate.

Dar chiar daca este o persoana presata de orarul incarcat de inregistrari, interviuri, sedinte foto si aparitii moderne, Jeniffer si-a impus ca in fiecare zi sa efectueze cel putin o jumatate de ora de exercitii Tae-Bo care sunt o combinatie dinamica intre aerobic si kickboxing (arde cca. 480 kcal in doar 30 minute). In acest fel, Jenifer consuma eventualele surplusuri si isi incarca zilnic organismul cu energie.

Cantareata si actrita declara zambind;"foarte putine femei au sansa de a fi slabe pentru mult timp si fara efort; noi celalalte, trebuie sa muncim din greu ca sa ne mentinem!"

Comentarii:

6JkwZjMuetlP postat pe 02 Septembrie 2013
9CwDKpJVME
Da...wie schade!!!(daca strig este pntreu ca tacerea mea isi cere dreptul la cuvint)Nici eu nu pot ajunge la intilnirea cu simpaticul domn Reichmann.Aceste date cu amprente calendaristice si superrealismul lor...:)