Dieta macrobiotica urmata de Madonna

 

Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani. De doua ori mama, Madonna da dovada de o disciplina interioara impresionanta di demna de urmat si urmeaza cu fidelitate un program spartan. Face sport doua ore pe zi, indifernet de locul unde se afla, astfel : alearga 45min, apoi face stretching, intra in sala de fitness, merge cu bicicleta sau practica yoga.

Are o inaltime de 1,63m, greutate 51kg si este obsedata de ideea mentinerii unui stil sanatos de viata. Madonna savureaza fiecare mancare, pe care si-o gateste singura urmand criteriile macrobiologice.

Se mai lasa rasfatata cateodata de bucatarul sau personal, care o insoteste intodeauna pe toata durata calatoriilor. De fapt, este vorba mai mult de o filosofie de viata decat de o dieta: important este sa-ti gasesti in primul rand echilibrul interior. Sunt admise in aceasta dieta doar alimente naturale (fara produse prefabricate sau industriale).

Toate alimentele "permise" sunt la randul lor impartite in alimente de tipul yin si yang, dieta macrobiotica incercand sa acumuleze cat mai multa armonie prin echilibrarea ratiei zilnice de yin si yang alimentar. Pestele este preferat (fara carne rosie, oua sau lactate). In meniu Madonnei se afla si cereale integrale, salata, fructe cu coaja si alge.

Madona nu fumeaza, nu bea si a renuntat la dulcuri ca sa nu se ingrase. In plus cantareata face sport zilnic.

Comentarii:

FlfmNNwfOQg postat pe 18 Februarie 2012
WVBgCxNfGfKIBcGJha
No such thing as a #1 dmumrer besides how would this guy be the #1 dmumrer anyways? He's not bad or anything but he has no groove, only speed.

Laura postat pe 07 Mai 2011
Madonna este superba
Madonna are un trup de zeita. Am avut ocazia de-a o vedea in 2 concerte+ cel din Romania( am stat chiar in primul rând). Are musculatura de invidiat. In privinţa operatiilor estetice: mă inclin in fata ei, FELICITARI!!! De ce nu? La banii ei, jos palaria. Si eu mi-as face dacă as avea 50 ani! Madonna eşti frumoasa, ai lumea la picioare.

gaby postat pe 22 Septembrie 2010
maddona si dieta ei
Antrenorul ei are un interes,il inteleg,ii plac oamenii prosti si cu bani. Dar ea arata ca o epava ,am matusi mai in varsta decat ea care arata bine si satatoase. Madona arata ca o mumie!!!!