Marirea spatiului din locuinta

cameraFiecare dintre noi ne dorim sa locuim intr-o locuinta spatioasa care sa ne acopere toate necesitatile. Unii isi doresc incaperi mari, in care sa patrunda lumina zilei, altii vor o structura clara a diverselor suprafete din locuinta. Pentru cele doua preferinta exista rezolvari eficiente.

Spre exemplu camera de zi, in care ne petrecem majoritatea timpului atunci cand suntem acasa, poate fi unita cu cea in care luam masa. Astfel marim spatiul si schimbam in totalitate aspectul intregii  incaperi. Totusi sunt momente cand am vrea ca atunci cand stam la masa sa avem putina intimitate. Solutia ideala sunt usile glisante din sticla cu rama filigrana din lemn masiv, pe care le putem deschide sau inchide de cate ori ne dorim. Odata ce le inchidem obtinem doua incaperi, doua spatii cu roluri diferite. In plus, cu toate acestea, spatiul ramane la fel de luminos, datorita sticlei care perimite patrunderea razelor de soare.

Acestei amenajari i se potriveste foarte bine parchetul din lemn deschis la culoare, tocmai pentru ca atmosfera sa fie permanent una calda si primitoare. Iar daca alegem ca in fata canapelei sa amenajam un semineu ambianta se transforma intr-una cu totul si cu toul deosebita.

In cealata parte, in “dining room” - asa cum mai este denumita - amenajarea poate aborda un alt stil cu ajutorul formelor clare, liniilor drepte si materialelor scumpe. Culorile calde joaca de asemenea un rol foarte important. De exemplu, nuantele de portocaliu ne invita sa ne simtim bine atunci cand luam masa alaturi de familie, prieteni si cei dragi.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

UcQdSkuXjehrJJWdm postat pe 22 Octombrie 2012
nYowVdwOK
Buna ziua!revin la dumneavoastra cu o noua inbratere bine ca de fapt ar fi mai multe .dar asta ma macina momentan sunt in Freiburg cu inca 3 membri ai familiei mele de aproape 2 ani initial am avut o locuinta de la fostii nostri patroni romani am reusit in cele din urma sa scapam de ei si am inchiriat o locuinta singuri fara probleme doar ca veniturile noastre lunare nu sunt cum ne asteptam .si inca suntem in cautarea unor locuri de munca mai bune in fine .concluzia e ca nu prea suntem in masura sa platim chiria badenova si toate prostiile as avea nevoie de indrumare pt acei wohngeld mentionez ca nu am luat niciodata ajutor social sau ceva de gen cred ca ne am incadra dat fiind ca doar eu si prietenul meu lucram eu am 50 de ore lunar iar eu 70 va multumesc pentru timpul acordat!