Mobilier frantuzesc pentru un interior vintage

interior vintageDesignul subtil si elegant al stilului mobilierului frantuzesc reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa imprime un sentiment de vechi in casele lor. Foarte multi proprietari doresc un design simplu si clasic, care sa transmita mai mult ideea de calitate decat pe cea de decor. Cu ajutorul mobilierului frantuzesc aveti posibilitatea de a alege o tema sau un aspect diferit pentru fiecare dintre camerele locuintei dvs, in functie de preferintele pe care le aveti. Pentru a crea un aspect casual, rustic alegerea unui mobilier in stil frantuzesc pentru o casa noua este absolut necesara. Modelele artizanale, frumos executate permit etalarea creativitatii, prin intermediul multitudinii de culori si nuante, astfel ca puteti trasmite cu fiecare camera o stare de spirit diferita, folosindu-va de minunatele colaje de emotii.

Principalele materiale folosite pentru confectionarea mobilierului frantuzesc sunt: lemnul tare - lemnul de foioase, in speta - sau diferitele variante de lemn brut, prelucrat in modele variate. Taieturile adanci si lungi, precum si liniile sinoase, curgatoare sunt reprezentative pentru mobilierul de dormitor in stil frantuzesc, permitandu-va sa realizati un mediu relaxant si confortabil. Daca va aflati intr-un interior decorat in stil frantuzesc veti observa prezenta infloriturilor bogate sau a obiectelor curbate, fie ca e vorba despre mobilierul de dimensiuni mari, fie despre scaune sau comode in forma de semiluna cu oglinda. Va veti simti atrasi de acest mobilier in stil frantuzesc cu aspect antichizat, prin prisma texturilor profunde si a elementelor colorate. Manerele usilor sunt, de regula, din sticla, adaugand o nota eleganta si un plus de stralucire usilor si dulapurilor. Specifice acestui stil sunt si: candelabrele, semineele si oglinzile. Ele imprima un aer romantic, intim si distins spatiului de locuit. Ca obiecte decorative sunt folosite, mai cu seama, serviciile de argint, portelanul albastru sau alb, adesea asezate simetric in dulapuri sau suspendate pe perete.

Modelele florale si culorile stralucitoare completeaza formele si texturile rezistente, care sunt asociate cu mobilierul frantuzesc de epoca din magazine. Foarte multe buticuri specializate pe design interior au pe stoc, in mod regulat, astfel de produse, astfel incat le puteti urmari mereu in magazinele locale. In plus, la orice targ sau expozitie de profil exista oferte speciale, cu ajutorul carora puteti obtine reduceri uimitoare la achizitionarea unor piese de mobilier in stil frantuzesc. In felul acesta va puteti decora casa asa cum doriti, fara sa fiti limitati neaparat de un anumit buget.

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro

Comentarii:

NbOogDfTVPaeQyR postat pe 15 Septembrie 2011
qWbwcNlTKWR
Thanks for wtriing such an easy-to-understand article on this topic.