Parchetul din pluta

Aceste placi decorative. realizate din granule de pluta obtinute din scoarta stejarului de pluta, combinate cu un furnir, de asemenea din pluta, prezentat în cateva modele atractive, întrunesc calitati incontestabile: sunt placi naturale, ecologice si rezistente în conditii de trafic mediu si uz casnic, excelent izolator termic,fonic (rezistenta la impactul sunetului conform DIN 52210), rezistenta deosebita la vibratii, nu absorb apa (pluta este neabsorbanta), sunt ignifuge (rezistenta la foc conform DIN 4102).

Densitatea mare a structurii de baza a placilor garanteaza calitatea si asigura stabilitatea dimensionala si o optima elasticitate.
PARCHETUL DE PLUTA, indicat pentru placarea living-urilor, dormitoarelor, bucatariilor este recomandabil, daca tinem cont ca aceste placi naturale sunt tratate antibacterian, împotriva mucegaiului si, foarte important, lasa sapa sa respire. De aceea sunt indicate pentru placarea spatiilor predispuse la igrasie sau foarte reci.
Un alt aspect important, aceste placi au o buna rezistenta fata de produsele chimice domestice (exceptie facand soda caustica).

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

Ana postat pe 26 Aprilie 2015
pret pardoseala pluta
Buna ziua, Ma intereseaza care este pretul/mp pentru acest tip de pluta folosita pentru pardoseala. Am nevoie de 20 mp. Este finisata deja sau nefinisata? Exista si culoarea alb patinat (alb- gri)? Multumesc

catalin postat pe 07 Februarie 2011
ciao
ma fratilor dar puneti si voi un pret pt numele lui d zeu sa facem un calcul raportat la calitate pret ca toates bune pina la pret si eu vreau mercedes dar daca nu mi permit imi iau renault sau audi ca e un pic mai ieftin cit costa placile aste de pluta

pain postat pe 20 Septembrie 2009
parchet pluta
Daca se poate sa-mi trimite-ti prim mail un PRET.Explicatia montarii e ok dar af fi preferat mai multe poze De unde pot procura produsul din TIMISOARA?

tamas elvira postat pe 25 Mai 2009
dusumea de bucatarie
foarte interesant, vreau sa-mi pun dusumea in bucatarie si nu stiam ce sa pun ,gresia e cam rece ,vroiam ceva rezistent la umezeala,as vrea mai multe detaliisi un pret la m2 si daca se distribuie si in jud alba

pop postat pe 05 Mai 2009
parchet pluta
ma intereseaza un pret si de unde se poate cumpara in jud. caras severin? va multumesc

Zomboreanu elisabeta postat pe 09 Aprilie 2009
intrebare
Locuiesc in caransebes,de unde pot cumpara parchet din pluta. Cat costa mp?