Patul - concepte practice si inovatoare

In cazul in care dormitorul este mic, iar patul ocupa mult spatiu, atunci putem cauta concepte si alternative pentru solutionarea acestei probleme. Astfel, exista diverse tipuri de paturi in diferite marimi si modele.

De exemplu, garsonierele reprezinta si locul in care dormi, dar si cel in care primesti oaspeti. Acest lucru poate deveni de multe ori inconfortabil si neplacut. Patul poate fi in acest caz un factor optic deranjant.

In aceasta situatie solutia este un pat rabatabil, care poate fi "ascuns" in dulap in timpul zilei. Asternutul poate fi prins de saltea cu o centura speciala. Dezavantajul este ca acest tip de pat ocupa mult spatiu, iar pentru dulap ne mai ramane foarte putin loc. Exista si varianta electrica a acestui pat, astfel la o simpla apasare de buton, acesta sa "dispara". Un astfel de pat poate fi folosit si pentru oaspeti, mai ales daca peretele locuintei este mare, iar acesta poate fi transformat in pat dublu. De asemenea este solutia ideala pentru a economisi din spatiul incaperii.

In anumite situatii, exista doar o incapere mai mica in locuinta, de exemplu camera copiilor. Si in acest caz paturile rabatabile pot reprezenta o solutie optima. Daca familia are mai multi copii, atunci paturile suprapuse sunt ideale pentru camerele mici. Chiar si in cazul unui singur copil, aceste paturi sunt foarte practice, deoarece sub ele poate fi amenajat biroul sau "coltul de joaca", iar seara nu trebuie stricat nimic, castelurile sau jucariile putand ramane fara problema pe jos.

patul    pat

pat    pat

paturi    pat supraetajat


Photo: decofinder.com, massivmoebel24.com

InCasa.ro

 

Comentarii:

Denisa postat pe 05 Octombrie 2014
Pret patul din imaginea 6
Ma-r interesa pretul patului din imaginea 6 . Multumesc !

sclaudiu postat pe 23 Iulie 2012
patul 6
cat costa patul 6

silvia postat pe 02 Decembrie 2010
patut foto 6
si pe mine ma intereseaza pretul patutului din foto 6. multumesc.

corina postat pe 09 Noiembrie 2010
pret
va rog s-mi spuneți ce preț are patul din poza a doua

Cristiana postat pe 07 Aprilie 2010
Patul 4 si Patul 5
Va rog sa imi spuneti ce pret are patul 4 si patul 5. Multumesc!

fefe postat pe 11 Martie 2010
pret patut
buna ziua ce pret are patutul din poza 6