Piept de pui picant la gratar

piept de pui picant la gratarIngrediente:
3 jumatati de piept de pui
2 linguri praf chilli
1 lingurita piper negru, macinat
2 lingurite usturoi pisat
2 lingurite ceapa taiata marunt
1 lingura zahar
1 lingura cimbru
1 lingura coriandru
2 frunze de dafin pisate
1 lingura sare

Preparare:
Se amesteca toate condimentele. Coriandrul si frunzele de dafin se pot macina  cu o rasnita de cafea.
Pieptul de pui se spala si se usuca, dupa care se presa cu condimente.
Se porneste focul la gratar - daca folositi un gratar cu gaz, porniti foculmai mare intr-o parte si la mai mic in cealalta parte; daca folositi gratar cu carbuni, puneti carbunii numai intr-o jumatate. Asezati bucatile de piept de pui pe partea cu foc mic / fara carbuni. Acoperiti si lasati 20-25 minute, dar verificati ca nu cumva flacara sa arda carnea. Apoi asezati pieptul de pui pe partea cu flacara mare si mai lasati pentru 5 minute sau mai mult, pana puiul devine maroniu.

Portii: 3-4.