Reorganizarea garderobei intr-un mod eficient

garderobaIndiferent ca ne place sa adunam sau ca ne este greu sa ne despartim de lucrurile dragi, de care nu avem nevoie, nu ne mai sunt bune sau sunt deteriorate sau ca ducem lipsa unui spatiu adecvat pentru depozitare trebuie sa luam o decizie in scopul reorganizarii garderobei. Cu cat aranjam lucrurile mai sistematic, cu atat pierdem mai putin timp in cautarea hainelor. Noi va propunem cateva trucuri eficiente pentru reorganizarea garderobei Dvs.

Cei care nu au un dulap mare si spatios trebuie sa-si distribuie foarte bine fiecare coltisor, astfel incat lucrurile sa stea in ordine si usor de gasit. Spre exemplu, lucrurile de care avem zilnic nevoie - tricouri, pulovere si pantaloni - ar trebui sa fie la indemana. De asemenea ar fi mult mai usor ca bluzele si camasile sa aiba locul lor pe umerase, deoarece astfel scapam de calcatul lor in doua transe.

Tijele pentru haine ar trebui sa fie asezate la inaltimi diferite, deoarece astfel hainele mai groase, precum paltoanele sau trench-urile, nu stau inghesuite cu camasile.

Cine doreste sa achizitioneze un dulap, ar trebui sa fie atent si la aspectul sau interior, la cum este impartit, la cat de ergonomice sunt spatiile si la diversitatea posibilitatilor pe care le ofera acestea pentru depozitare.

Tijele speciale pentru pantaloni reprezinta o solutie foarte practica: acestia nu se sifoneaza, sunt la indemana si pot fi asezati in functie de cat de des sunt purtati, de textura, de preferinta…

In sertare pot fi asezate tricourile si puloverele in functie de culoare. Acest lucru faciliteaza alegerea lucrurilor dimineata, atunci cand ne grabim.

Cuierele aplicate in dulap sau pe usile acestuia sunt foarte practice pentru saluri sau esarfe.

Garderoba de sezon poate fi depozitata in cutii asezate la randul lor in spatiile de sus ale dulapului.  Pe cutii pot fi lipit etichete, ca atunci cand suntem luati prin surprindere de zilele racoroase de toamna sa stim exact unde sa cautam daca ne dorim o haina mai groasa.

Incaltamintea beneficiaza de spatii speciale. Spre exemplu intr-un dulap mai mic pot fi amenajate rafturi pe care incaltamintea sa stea in oordine si in raza noastra vizuala, astfel incat sa ne fie usor s alegem sau sa gasim pereche de care avem nevoie. Daca un astfel de dulap nu mai are loc in casa, atunci putem apela la cutii transparente, pe care sa le asezam tot in garderoba mare. O alta solutie este sa pastram pantofii in cutiile lor originale si sa lipim fotografia acestora pe capac, astfel ii vom gasi usor, fara a fi nevoiti sa deschidem fiecare cutie in parte.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

YarOObXemS postat pe 07 Iunie 2012
xMhuhgKIhMhDXh
OLA DIANA sa sti ca tu arati bine in orice haine te vei anbraca pt ca esti o feieme fromoasa si arati si f bine la corp ma refer ok asa ca ati sta bine in orice te-ai anbraca tu si asta tio spun din suflet nu asa la misto ca sa ma pun bine cu tine ma antelegi diana cam atata yo unul acum ca tot scriu pe blogul tau tot ce scriu este din suflet diana si te consider o amica dea mea de blog atat si nimic mai mult asa cum le consider tot amice si pe ioana. g.si pe doinita.o.colegele tale de seriale ok si mai sper ca vreodata cand voi veni in tara sa te si antalnesc cine stie ok cristi-lupu te pupa si te anbratiseaza moral de aici din CASTELLON-SPANIA. hasta pronto bonita