Rizzotto cu pui

Rizzotto cu puiIngrediente:
orez
morcov
patrunjel radacina
ceapa
ardei
Delikat
ulei si apa

Pentru sos: 
1 1/2 lingura bulion
1 cana apa
sare sau delikat dupa gust

Mod de preparare:
Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se pun doua cani de apa. Se pune orezul cu apa intr-o oala, peste care se pune o ceapa intreaga, un morcov un patrunjel, ardeiul taiat in patru bucati, ulei si delikat dupa gust. Se baga la cuptor, iar cand e aproape gata se toarna peste sosul (se amesteca apa cu bulionul si sarea/delikatul). Se va omogeniza compozitia si se va mai da la cuptor pentru zece minute.
Separat se va face friptura de pui (pulpe).
(Pentru a iesi mai gustos, se pot fierbe pulpele inainte, iar in zeama se poate prepara orezul, dupa care pulpele pot fi prajite).
Se asaza pe farfurie rizzotto, alaturi friptura de pui si se rade cascaval pe deasupra.

 

Comentarii:

foHkHTHEJMBrddYnJN postat pe 20 Februarie 2012
eimsgLZZ
Laura,Te fieiclt din suflet pentru colaborarea cu Revista Femeia.E incununarea talentului tau culinar si fotografic.E minunat ca "serviciul" sa fie egal cu cea mai mare pasiune.Bravo !