STATUS... culoarea calitatii

- Se poate colora in peste 20.000 de nuan-te, prin sistemul de nuantare Status.
- Ambalare: 3 l 10 l.
- Putere de acoperire: 8-10mp/l
- 12 ani protectie la exterior.

Status Stone Varnish
Status Stone Varnish este un lac transparent, care protejeaza si face impermeabila orice tip de piatra decorativa, placi de ceramica etc. Are putere foarte mare de patrundere, ceea ce garanteaza excelenta aderenta in conditii meteo severe.
- Diluare: 5-7% cu White Spirit
- Putere de acoperire: 10-12mp/l
- Timp de uscare: 0,5-1 ore
- Revopsire: dupa 3-4 ore
- Ambalare: 750 ml, 2,5 l.

Ecovarn (lac pe baza de apa)
ECOVARN este un lac ecologic, incolor, protector si decorativ, pe baza acrilica.Este indicat a fi folosit pentru suprafetele din lemn ale spatiilor interioare si mai ales exterioare. Se aplica pe usi, ferestre, tamplarie, pergole, mobilier de curte, etc., formeaza un strat transparent elastic, cu proprietati de respingere a apei, are o rezistenta exceptionala la radiatia solara si la umezeala, se lucreaza foarte usor si se intinde foarte bine.
- Diluare: 5-10% cu apa
- Putere de acoperire: 8-10mp/l
- Timp de uscare: 0,5-1 ore, la atingere
- Revopsire: dupa 2-3 ore
- Ambalare: 750 ml, 2,5 l
- Nuante: transparent, lucios sau satinat

Sursa: casasibiroul.ro

Comentarii:

GTmFabIRUSTXqJGduS postat pe 09 Mai 2013
RpbZrnAFxF
Buna Lucy. Primerul fie ca este acid, fie ca este non acid, contine acid. Diferenta este in cttianatea de acid ce contine acesta (acela non acid contine 0.1% celalalt mult mai mult). Acel primer pen este undeva intre cele doua tipuri de primere.In urmatoarele zile apar doua tipuri de primere Dorothynails: acid si non acid.La lucrarile mele am folosit primerul nou non acid.Vei putea folosi si clear 3 in 1 peste model.:*