Slabiti trei kilograme in trei zile

Iata doua metode intr-una singura de a slabi sanatos, cate trei kilograme in doar trei zile, printr-o dieta care poate fi urmata cel mult timp de o saptamana.

Asadar, regimul de mai jos recomanda consumarea unui singur tip de fruct si a unui singur produs lactat, pe parcursul unei zile. De asemenea, se va manca un singur tip de fruct si un singur produs lactat pe zi. Cele trei alimente obligatorii sunt laptele, bananele si grepfrutul. Se incepe printr-un program care presupune trei mese pe zi. Fiecare masa va fi alcatuita dintr-o cana cu lapte degresat sau ceai, cu precizarea de a nu fi indulcit. La acestea se adauga doua banane, care pot fi amestecate cu lapte.

Aveti si alternativa unui regim alcatuit tot din trei mese pe zi, alcatuite de asta data dintr-un grepfrut amestecat cu 100 grame de branza degresata sau cu iaurt. In toata aceasta perioada se va putea bea ceai nelimitat.

Consumul alimentelor mentionate, in formula de mai sus, nu este recomandat suferinzilor de afectiuni hepatice si renale.


Maria Dumitrescu, Gardianul 
 

Comentarii:

denisa postat pe 07 Iunie 2012
rezultate dieta
si eu am slabit aproape 2kg in 3 zile si nu am de gand sa ma opresc aici. imi doresc sa mai slabesc 3kg.recunosc ca nu am mancat 6 banane pe zi pentru ca mi se pare mult, dar in loc de 3banane am mancat un litru se supa crema de ciuperci pe zi si nu imi era foame.Ssupa e la plic si scrie exact cate calorii are si sigur nu depaseste calorii pe care le aveau cele 3 banane.e cam grea dar nerita

monika postat pe 04 Octombrie 2010
dieta
da eu am incercat si chiar am slabit 2kg in 4 zile

corina postat pe 05 Septembrie 2009
diete
a incercat cineva dieta asta sincer as incercao k totusi 3 kg in 3 zile e chiar convenabil poi si dupa aceste 3 zile se ia o pauza de o zi si duapaia daca mai vrei sa slbesti incepi iara sau cum?

doina postat pe 25 Mai 2009
diete
3kg in 3 zile shi 5 kg in o zi pe urma