Targul Imobiliar National - tIMOn 2008

tIMOn vine in sprijinul principalilor actori ai pietei imobiliare cu cea mai mare expozitie imobiliara din Romania. Derulata pe parcursul a doua luni, expozitia este un mix intre un targ propriu-zis si un targ virtual, reunind la startul sau peste 150 de proiecte imobiliare aflate in dezvoltare in Bucuresti, in provincie dar si in afara tarii. tIMOn lanseaza in aceasta primavara 3 editii specializate, organizate sub cupola de la  World Trade Center (20-24 februarie, 19-23 martie si 9-13 aprilie) si o platforma virtuala accesibila la adresa www.timon.ro.

 

tIMOn 2008 este un proiect de promovare a industriei imobiliare din Romania dar si unul de deschidere catre clientul final care doreste sa achizitioneze o locuinta sau sa investeasca. In 2007 tIMOn a dat startul promovarii pietelor imobiliare locale prin organizarea editiei de Constanta urmand ca in acest an sa fie lansate editiile de Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu, editii organizate in orase cu un mare potential imobiliar, dar care nu au beneficiat de targuri imobiliare de anvergura.

 

Sursa: www.timon.ro

 

 

Comentarii:

TwhkxyYzHksoNPU postat pe 15 August 2012
pAwRvnVodKnmxl
Natalie Buchhalter - Hey Guys! I was sitting here at the coeptumr wasting time on facebook (avoiding going to the grocery store) and happened upon your website. I absolutely love your photos! I wish I lived closer so you could give me some lessons! (and so we could hang out!! :) I miss you guys, hope all is well!