Tatuajele de perete - nota individuala a locuintei

tatuaj pereteNe dorim ca propria locuinta sa fie originala, sa exprime o dorinta, o idee, o pasiune pe care o avem noi, iar astfel sa primeasca o nota individuala, unica. Locuinta este totodata expresie a persoanilitatii noastre, iar cu ajutorul accesoriilor putem pune in lumina lucruri specifice caracterului nostru.

Exista tendinta oamenilor de a cauta accesorii decorative noi, de a aduce ceva poate inedit in locuinta, de a o “personaliza” intr-o oarecare masura. In acest scop sunt realizate si tatuajele speciale pentru perete, acestea regasindu-se in majoritatea magazinelor cu decoratiuni interioare. Modelele si formele acestora sunt intr-o larga varietate de culori si motive,  putand fi indepartate cu usurinta de pe perete atunci cand dorim sa le schimbam.

Tatuajele pot da un aspect nou si pieselor de mobilier sau altor suprafete plate, acestea nefiind destinate strict pentru pereti. Astfel usile diverselor incaperi sau de ce nu, suprafetele frigiderului, pot fi decorate intr-un mod foarte original prin intermediul tatuajelor. Fiind oricand usor indepartate faciliteaza inlocuirea lor cu alte motive si alte forme, astfel locuinta noastra poate avea un suflu nou in fiecare anotimp.

Tendintele in ceea ce priveste amenajarea si accesorizarea locuintei se schimba de la un an la altul, astfel prin alegerea potrivita a tatuajelor avem posibilitatea de a improspata aspectul incaperilor din locuinta noastra fara prea mult efort.

Nu tine doar de tendintele modei ca sa avem un motiv intemeiat de a face schimbari in locuinta, ci mai degraba de propria initiativa de a locui intr-un spatiu frumos amenajat, in care sa ne simtim bine, confortabil. Tatuajele intr-o singura culoare pot fi amestecate cu cele in doua sau mai multe culori, astfel incat sa obtinem o decoratiune de mare efect. Aceasta modalitate de a da o alta imagine incaperilor nu este foarte costisitoare, preturile variind in functie de modelul, calitatea si de marimea tatuajelor.

Foarte potrivite sunt aceste accesorii in camera copiilor, deoarece acestia iubesc decoratiunile de pe perete. Astfel avem de ales intre printese, pirati, masini sau personajele din desenele animate preferate de cei mici. Odata cu trecerea timpului, copilul incepe sa aiba si alte interese, iar piratii si printesele sa fie inlocuite de eroii din benzile desenate sau de campionii care reprezinta diferitele ramuri ale sportului.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

KvbtGUESzzWUCiGl postat pe 20 Octombrie 2012
LRGBVEDU
Buna seara da am auzit de la cineva ca daca nu loctseui nu poti sa te agajezi, eu am niste bani vro 300 euro la mine ca toti bani aveam vro 800 euro dar sau dus pe hotel ca nu avut cine sa ma invete cum se procedez. Sotu meu si gaseste repede de munca noi suntem niste oameni sinstiti nu me place mincuna sau sa inselam oameni de buni ce sunte de asta am perdut casa am auzi inca ceva, ca mai sunt si niste locuri sociale as avrea sa stiu cum pot sa aflu de ele si daca statu german im ofera si mie ceva pana sa ma tin putin pe picioare daca ma credeti sunt la limita puteri nu stiu ce sa mai fac in romania nu maiam ce sa fac asa face orce pentru copii asa matura si pe strada ca nu me rusine sa fac nimic pentru copi nu sa am ce sa le pun pe masa la copii si un acoperis sa nu sufere cum am suferit eu sa traiescu scandalur si cu un tata betiv si violent asa era tata meu si mai este ca nu vrea sa ma ajute cu nimic si din pacate din cauza asta si mama mea a murit si nu am sprijin de la nimeni de cat sotu meu si copii atata neamurile noastre sunt numai din interes daca ai bani te baga in seama daca nu te lasa sa mori de foame, noi suntem acum in berlin dar unde se poate o mica camaruta noi venim ca de munca sotu meu lucreaza si eu la orce ca el stie si tamplarie si duger si gresie si parchet stie multe sa faca nu va faceti probleme ca poate suntem niste lenesi nunoi face tot ce se multumesc .