Tendinte in mobila anului 2007

 

 Nici nu v-ati fi gandit la culoare verde chic pentru mobila moderna, ei bine aceasta este ultima moda in America. Nume sonore ca Clayton Marcus sau Taylor King au colectii noi, surprinzatoare, foarte proaspete prin culoare si forma.

Mobila moderna trebuie sa se preteze si sa completeze noile tehnologii  din electronica, sa puna in evidenta noile televizoare plate sau sistemele audio performante. Peretii se transforma pentru a incadra sistemele de entertainment.  

Mobila trebuie sa sustina toata aparatura, se cauta piese de mobilier care sa ascunda toate firele, ventilatoarele pentru racirea componentelor electronice si de cele mai multe ori sa mascheze televizorul, calculatorul sau DVD-ul atunci cand nu sunt folosite. Mobila trebuie sa aibe usi sau panouri rabatabile sau chiar telecomandate.

       

             Culorile preferate pentru camerele moderne si ultaechipate sunt alb si negru inclusiv pentru mobila. Exista si producatori de mobila care propun culori mai vii preferate in special de clientii feminini. Sunt cautate combinatiile de culori placute, vii, interesante. Rosul are mare cautare in combinatie cu albul, negrul, auriul.

    

De asemenea contrastele evidente sunt la moda. O mobila de culoare alba amestecata cu putin bej si accente delicate sau din contra puternice ale altor culori vii fac o combinatie moderna interesanta si surprinzatoare.

            Elementele surpriza apar prin micile finisari delicate sau accesoriile din lemn sau metal de genul balamalelor, manerelor, colturilor. Forma ciudata, futurista sau din contra traditionala isi gasesc loc in spatiul intim al fiecarui cumparator in functie de gust si imaginatie.      

Dar nici culorile mai reci sau chiar neutre nu sunt lasate deoparte. Unii prefera tonurile de gri in combinatie cu accente de maro dulce si cald, care dau impresia unor pietre de rau frumoase si naturale. La fel de noi si interesante sunt nuantele de maro cu tente de roz sau lila. Exista si seturi de mobila de culoare mov sau grena cu accesorii fine aurii. Asa cum am mai spus verdele chic in combinatie cu auriu este ultima moda in materie de culoare a mobilei.

 

 

 

Multe din colectiile de mobila se inspira din tinuturile exotice ca Asia, Africa si Orientul mijlociu. Combinatiile chinezesti de violet mai bland cu roz cameo sau chiar rosul chinezesc traditional se regaseste cu succes pe piesele de mobilier modern in combinatie cu verdele nuantat cu grija sub atenta paleta a unui designer profesionist.

    

     

Culorile si combinatiile marocane tin topul preferintelor. Daca doriti culoare si condimentare a interioarelor aceasta este o optiune viabila, evident completata cu accesorii originale cumparate din acea zona a lumii.

Insertiile de metal si oglinzi sunt preferate pentru mobila de dormitor. Se cauta mult dulapurile de colt, foarte inalte si foarte bine compartimentate.

www.incasa.ro

Altheate

27 sept 2007

Comentarii:

XMIWqczusTPH postat pe 15 August 2012
iDEAZzgUEx
far med osanning pe5 sin hdsimea. Vi har varit kunder till , f.d sedan 2006. Vi har haft s.k ff6retagsabonnemang och betalt 400 kr/me5nad under dessa e5r. Se5 hastigt och olustig hade de placerat oss i sin nya kundkategori lilla kraftpaket utan att fre5ga oss om det, och inte se4nkte de me5nadskostnaden, som skulle ha varit ff6ljden. Utan vi fick betala den hf6gre me5nadskostnaden tills vi he4rom dagen kontaktade dem, och de de5 erbjf6d oss att uppgradera till Kraftpaketet Plus med 25 GB i me5nadstrafik till en le4gre me5nadskostnad e4n tidigare. RINGER man inte och bege4r det se5 fe5r man med andra ord betala det hf6gre priset, och fe5r trafiken begre4nsad till 5GB/me5nad.Sedan en tid se5 me4rkte vi att ve5r nedladnningshastighet hade blivit strypt till 10-20 Kbit/s, det e4r vad man fe5r med ett uppringbart analogt modem. skriver under sina FAQ: Om de5 datame4ngden f6verstiger din tilldelade kvot se5 blir man begre4nsad till 100 Kbit/s. Ne4r vi pe5talade att den faktiska se4nkningen var till 10-20 Kbit/s, se5 brydde de sig inte.Se upp ff6r detta sol- och ve5rar-ff6retag. De e4r i klass med Alltele. Det e4r de4rff6r ge5tt i konkurs se5 me5nga ge5nger. Behandlar man sina kunder som fe5rskallar, se5 gre4ver man sin egen grav.