Transformarea dormitorului cu efort minim si bani putini

dormitor rosuSe intampla deseori sa ne dorim sa schimbam cate ceva in in locuinta noastra, dar totusi sa nu fie foarte scump. Cu putina creativitate, cateva idei bune si un buget minim toate planurile pe care le avem in minte pot deveni realitate.

In dormitor nu suntem tentati de regula sa aducem mari schimbari, pe principiul ca este vorba de o incapere in care intram doar noi, unde ne odihnim si ne reincarcam “bateriile”. Nu intra nimeni in afara de noi, cu alte cuvinte schimbarile ar trebui sa fie facute in camera de zi unde primi oaspeti.

Ei bine, spatiul in care dormim si ne relaxam dupa o zi intreaga nu trebuie sa detina minimul de confort, dimpotriva. Si aici putem aduce schimbari semnificative pentru a ne spori confortul si totodata si starea de bine.

Memoboard - un accesoriu original chiar si pentru dormitor

Placile din magnet sunt specifici birourilor sau incaperilor unde ne desfasuram activitatea profesionala. Prinse un perete in dormitor, acestea au un efect inedit si reprezinta accesoriul potrivit pe care putem aseza fotografii de familie, cu persoanele dragi, primele desene ale celor mici sau diverse amintiri.

Tatuajele pentru mobilier

Comoda alba nu mai are niciun farmec si nu iese cu nimic in evidenta? Aceasta se poate tranforma intr-una noua cat am clipi cu ajutorul tatuajelor speciale, care pot fi achizitionate in magazinele de specialitate in diverse culori, forme sau motive.

Culoarea peretelui in concordanta cu cea a comodei

O comoda veche poate fi transformata intr-una noua cu doua nuante de vopsea. Pentru ca aceasta sa devina piesa de rezistenta a incaperii, peretele din spatele ei va fi zugravit identic ca si aceasta.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

RDDlmZimWQIJpV postat pe 20 Februarie 2012
ilbsPSQKZvDdffvolnO
Exactement. Oui aux meelbus pour les activites en cours : ou mettre le Polaroid que l'on utilise cette semaine ? Le jean des 12 prochains jours ? La palette de chocolat des 6 prochaines heures ?

SlokGvdjftLCqNi postat pe 18 Februarie 2012
pTHqcHvRpTjERBDX
Marie zimi te rog cum pot sa cer banii ionapi, dau clik pe balance? la apply for refund? da nu stiu ce trebuie sa scriu la Refund Money: si Member Remarks: Ma poti ajuta te rog!?