branza cottage

Alte cautari:

  • Laptele si sanatatea

    Laptele si sanatatea

    Nu toata lumea cunoastele avantajele unei alimentatii bogate in lapte si produse derivate din acesta.

  • Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatitele se numara printre cele mai consummate deserturi din intreaga lume. Dar, in functie de umplutura, clatitele pot fi servite si ca aperitiv, uneori chiar si ca fel principal de mancare. Clatitele umplute cu branza dulce pot fi insa servite atat ca desert cat si ca gustare.

  • Salata mixta cu branza

    Salata mixta cu branza

    Ingrediente 200 g branza de vaci sau urda 50 g smantana 1 lingurita verdeturi amestecate si tocate sare, piper 4 felii toast 2 linguri unt sau margarina coaja si zeama de la 1 lamaie 6 linguri ulei de masline 2-3 andive 350 g papadie sau untisor 1 salata verde 1 salata rosie

  • Placinta greceasca cu branza

    Placinta greceasca cu branza

    Bucataria greceasca are o istorie bogata, de peste patru mii de ani. Este foarte diversificata si se bucura de o mare popularitate in tarile europene. Mancarea este foarte gustoasa si are la baza ingrediente naturale si sanatoase.

  • Cheesecake cu biscuiti

    Cheesecake cu biscuiti

    Cheesecake cu biscuiti este un dulce usor de preparat si pe gustul celor dragi. Acest desert, care are o baza de biscuiti crocanta si o crema fina de branza, nu necesita coacere.

  • Rosii grecesti

    Rosii grecesti

    Ingrediente (pentru 8 portii): rosii, ceapa rosie, masline, branza feta, oregano, ulei de masline, otet...

  • Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cu cateva ingrediente obisnuite, cartofi, smantana, ciuperci din cutie, branza rasa sare si piper, puteti prepara o mancare rapida, pentru orice gust...

  • Maioneza verde

    Maioneza verde

    maioneza, 2 linguri branza de vaci o legatura patrunjel tocat...

  • Salata Capri

    Salata Capri

    Ingrediente pentru 6 persoane 6 rosii branza Mozzarella - 450 g 2 lingurite capere fin taiate 6 lingurite ulei de masline 1 lingurita otet busuioc (oregano) sare

  • Salata greceasca

    Salata greceasca

    Ingrediente 3-4 rosii, 1 ceapa, branza Feta, 1 castravete, masline, ulei de masline, sare, oregano

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  • Lasagna

    Lasagna

    Ingrediente Un pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, doi catei usturoi taiati, doua lingurite oregano, patru lingurite busuioc uscat, o conserva suc de rosii, o conserva rosii in suc propriu, taiate, un virf de lingurita scortisoara, 500 grame branza foarte moale sau smantana grasa, doua oua batute, jumatate pahar branza Parmezan, 500 grame ciuperci proaspete taiate, 500 grame spanac taiat, doi dovlecei taiati, 500 grame branza mozzarella

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Prajitura cu crema de lamaie

    Prajitura cu crema de lamaie

    Lamaia este este un aliment aromat foarte des folosit la prepararea deserturilor, si nu numai. Si nu doar sucul de lamaie este folosit, ci si coaja acesteia care este un ingredient esential in multe retete. Este perfecta mai ales atunci cand avem nevoie de aroma concentrata de lamaie fara sa adaugam lichid.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Orez cu castane si dovleac

    Orez cu castane si dovleac

    Castanele, pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de sanatoase. Acestea sunt surse importante de vitamine (B6, B9, C, E si K) si minerale (calciu, zinc, magneziu si potasiu). De asemenea, castanele comestibile sunt renumite pentru continutul bogat in fibre alimentare si in carbohidrati complecsi.

  • Decoratiuni confectionate acasa

    Decoratiuni confectionate acasa

    Decoratiunile dintr-o locuinta spun multe despre caracterul, timpul liber, personalitatea sau pasiunile proprietarului. Aceastea dau un flair nou casei, o infrumuseteaza si o personalizeaza. O face sa devina mai calda, mai prietenoasa, mai primitoare

  • Organizarea corecta a frigiderului

    Organizarea corecta a frigiderului

    Aranjarea alimentelor indiferent de natura lor si doar asa la intamplare nu are nici un rost, deoarece unele au nevoie de o temperatura mai scazuta, iar altele nu. Clima din frigidere nu este peste tot una regulata. Cel mai cald este in zona de sus

  • Aranjarea mesei

    Aranjarea mesei

    O masa festiva are nevoie atat de accesoriile decorative, cat si de vesela si paharele potrivite. In cazul in care meniul servit contine mai multe feluri de mancare va trebui sa asezam mai multe feluri de farfurii si de tacamuri. Aranjarea si folosirea corecta reprezinta

  • Stilul decorativ Country

    Stilul decorativ Country

    Atunci and a fost introdus pentru prima oara, la sfarsitul secolului al XX-lea, decorul country a produs o impresie de kitsch, de tema decorativa de prost gust. Cu toate acestea, astazi, el a evoluat intr-o multitudine de stiluri fascinante, care pot fi formale

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3