cartofi frantuzesti

Alte cautari:

  • Cartofi frantuzesti la cuptor

    Cartofi frantuzesti la cuptor

    Sofisticate si gustoase, preparatele frantuzesti sunt cunoscute peste tot in lume. Bucataria franceza are la baza principiul simplitatii, mancarea este usoara si saraca in grasimi si saruri, iar gatitul este mai putin laborios. Se folosesc doar ingrediente naturale.

  • Usile frantuzesti

    Usile frantuzesti

    Usile frantuzesti sunt instalate, de regula, in pereche, deschizandu-se simultan si creand un spatiu de intrare larg. Chiar si atunci cand sunt inchise, ele ofera o imagine incantatoare, datorita combinatiei de panouri decorative din

  • Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi

    Sucul de cartofi se obtine la fel ca si celelalte sucuri : prin centrifugarea tuberculilor foarte bine spalati in prealabil.

  • Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cartofi cu ciuperci la cuptor

    Cu cateva ingrediente obisnuite, cartofi, smantana, ciuperci din cutie, branza rasa sare si piper, puteti prepara o mancare rapida, pentru orice gust...

  • Iahnie de cartofi

    Iahnie de cartofi

    Ingrediente: 500 g cartofi 2 cepe 3 linguri ulei 1/2 lingurita boia...

  • Cartofi cu verdeturi

    Cartofi cu verdeturi

    - reteta de post - Ingrediente: 12 cartofi mari 100 ml ulei 100 gr orez 1 ceapa...

  • Ciulama de cartofi

    Ciulama de cartofi

    Ingrediente Sase cartofi mari, o ceapa potrivita, un morcov si o radacina mica de patrunjel, doua linguri cu faina, doua linguri cu margarina vegetala, un pahar apa minerala si doua lingurite cu delicat.

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  • Sufleu de cartofi si ciuperci

    Sufleu de cartofi si ciuperci

    Ingrediente ( pentru 4 portii) 1 kg cartofi 200 g ciuperci 500 g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri de unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel 2 oua 250 ml lapte 120 ml smantana sare, piper

  • Desert frantuzesc: creme brulee

    Desert frantuzesc: creme brulee

    Unul dintre cele mai renumite deserturi frantuzesti este creme brulee. Foarte fin si delicios, acest desert poate fi servit in orice moment al zilei. Creme brulee seamana foarte mult cu traditionala crema de zahar ars, insa ingredientele sunt altele iar textura este ceva mai cremoasa.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Bucatarie in stil rustic frantuzesc

    Bucatarie in stil rustic frantuzesc

    De la arhitectura exterioara pana la cele mai mici detalii ale designului interior, casele frantuzesti uimesc prin creativitate, eleganta si bun gust. Stilul frantuzesc reprezinta o combinatie armonioasa intre stilul francez din mediul rural si eleganta metropolitana pariziana.

  • Hering cu cartofi

    Hering cu cartofi

    Aceasta reteta delicioasa poate fi servita atunci cand ati epuizat toate retele vechi si doriti sa incercati altceva.

  • Salata spaniola

    Salata spaniola

    Ingrediente: 700 g cartofi 9 felii bacon 1 mar 100 g masline negre...

  • Salata americana

    Salata americana

    Ingrediente: 800 g cartofi 2 oua 200 g maioneza 1 ceapa, feliata...

  • Salata combinata

    Salata combinata

    Ingrediente: 250 g de cartofi, 2-3 rosii, un castravete, 200 g de friptura (sau cabanos), 2 oua fierte tari, o legatura de ridichi, o legatura de ceapa verde, marar dupa gust, 1-2 catei de usturoi, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde tocat.

  • Placinta ciobaneasca

    Placinta ciobaneasca

    Ingrediente 500 gr cartofi, 30 gr unt, 300 gr carne tocata ( poate fi pui, vita, porc), o ceapa, taiata marunt, doi morcovi mari, taiati rondele, o lingurita de Vegeta diluata in 150 ml apa calda, un ardei gras, taiat in feliute, doi catei de usturoi, taiat marunt, piper, doua linguri ulei.

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3