cascaval

Alte cautari:

  • Pasticcio

    Pasticcio

    Ingrediente 2 cani de fussili, 1 lingura ulei, 4 linguri smintina, sare, rosmarin. Sos: 2 linguri ulei, 1 ceapa taiata fin, 1 ardei rosu taiat marunt, 2 catei de usturoi tocati, jumatate de kg. carne tocata de vita, 420 gr. de rosii din conserva taiate, o ceasca vin alb, 2 linguri de patrunjel tocat fin, sare si piper. Topping: o cana de iaurt gras, 3 oua, cascaval ras (o mina buna)

  • Cartofi frantuzesti la cuptor

    Cartofi frantuzesti la cuptor

    Sofisticate si gustoase, preparatele frantuzesti sunt cunoscute peste tot in lume. Bucataria franceza are la baza principiul simplitatii, mancarea este usoara si saraca in grasimi si saruri, iar gatitul este mai putin laborios. Se folosesc doar ingrediente naturale.

  • Placinta greceasca cu branza

    Placinta greceasca cu branza

    Bucataria greceasca are o istorie bogata, de peste patru mii de ani. Este foarte diversificata si se bucura de o mare popularitate in tarile europene. Mancarea este foarte gustoasa si are la baza ingrediente naturale si sanatoase.

  • CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE

    CLATITE MEXICANE servite alaturi de garnituri din salate sau soteuri de morcovi dulci.

  • Ton Mornay

    Ton Mornay

    O reteta speciala pentru o seara speciala.

  • Pizza de legume

    Pizza de legume

    Ingrediente: 1 aluat dospit conform retetei, 1 lingura ulei, 1 ardei...

  • Rizzotto cu pui

    Rizzotto cu pui

    Ingrediente orez, morcov, patrunjel radacina, ceapa, ardei, Delikat, ulei si apa Pt. sos: o ligura si jumatate de bulion, o cana de apa, sare sau delikat dupa gust

  • Pagina 1 din 1