ceapa miere hipertensiune

Alte cautari:

  • Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa

    Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

  • Remedii naturale pentru afectiuni renale

    Remedii naturale pentru afectiuni renale

    Rinichii mentin echilibrul delicat al fluidelor, acizilor si componentelor alcaline din organism, prin acumularea de cantitati suplimentare de apa, sodiu, potasiu si alte elemente. Functionarea necorespunzatoare a rinichilor poate duce la anemie, slabirea oaselor, hipertensiune si la un risc ...

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Arterioscleroza

    Arterioscleroza

    Arterioscleroza este un proces patologic complex, caracterizat prin grave tulburari de irigatie, determinate de ingrosarea peretelui arterial si stenozarea lumenului arterelor.

  • Briose cu miere si ciocolata

    Briose cu miere si ciocolata

    Un desert dulce, de weekend. Ingrediente: 2 cani faina, 1/2 cana zahar, praf de copt, putina sare, 1 ou, 1 cana lapte, 1 lingura unt, 1/4 cana miere...

  • Capsuni cu miere

    Capsuni cu miere

    2 linguri miere, 3 linguri alune (sa nu fie prajite), 500 gr capsuni...

  • Pui cu miere

    Pui cu miere

    Ingrediente: 3 linguri miere 3 linguri mustar 1 lingurita zeama de lamaie

  • Ceapa de apa

    Ceapa de apa

    Ceapa de apa, numita si ceapa Caba, se cultiva prin rasaduri. Allium cepa face parte din familia Liliaceae, iar ceapa de apa este o varietate a acestei specii.

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Deserturilor libaneze sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. Acestea sunt in mare parte preparate cu miere sau apa de trandafiri. Baclavaua, maamoul si sfouful sunt doar cateva dintre cele mai bune deserturi libaneze. Prajitura cu gris si iaurt este un alt desert delicios care merita incercat.

  • Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.

  • Supa de dovleac si salvie

    Supa de dovleac si salvie

    O supa care se potriveste foarte bine cu zilele reci de toamna este cea de dovleac si salvie. Deoarece pe piata romaneasca au patruns noi soiuri de dovleci, diferiti ca forma si gust fata de cei traditionali, trebuie sa stiti cum sa-i alegeti pe cei mai buni si gustosi.

  • Par frumos in mod natural

    Par frumos in mod natural

    Nu aveti timp prea mult sa iesiti cat mai des din casa si sa ajungeti intr-un salon de frumusete ? Exista bineinteles si in casa cateva solutii.

  • Remedii populare din zona Vrancei

    Remedii populare din zona Vrancei

    Exista numeroase boli care se trateaza avand la baza remedii populare. Insa acestea nu prezinta foarte mare incredere pentru publicul larg, oamenii fiind sceptici in ceea ce priveste vindecarea cu remedii naturale. Daca aveti incredere in aceste solutii iata cateva boli care pot fi tratate pe cale naturala.

  • Miracolul numit miere

    Miracolul numit miere

    Mierea este cunoscuta si folosita din vremuri stravechi ca avand proprietati benefice asupra sanatatii, deoarece este un aliment ce contine elemente nutritionale de care organismul are nevoie pentru dezvoltare si refacere.

  • Ceaiul verde si sanatatea

    Ceaiul verde si sanatatea

    In domeniul tratarii bolilor, virtutile ceaiului verde nu au fost nici pe departe epuizate, desi in ultimii zece sau douazeci de ani s-au facut numeroase studii privind eficienta sa. Ceaiul verde este un aliment natural cu multe rezultate promitatoare in lupta impotriva anumitor maladii si afectiuni.

  • Mierea

    Mierea

    Tratamentele cu miere au trecut proba timpului , pastrandu-si faima de medicament pe langa aceea de aliment delicios

  • Tratamente naturiste utilizate in cosmetica

    Tratamente naturiste utilizate in cosmetica

    Plantele folosite ca remedii naturiste pentru ten au proprietati diferite in functie de tenul pentru care sunt recomandate. In principal, sunt 4 moduri de utilizare: - lotiuni ale fetei cu infuzii sau decocturi de plante; - comprese cu infuzii...

  • Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Conjunctivita este inflamatia membranei mucoase care afecteaza partea interioara a pleoapelor si globului ocular pana la marginea corneei. La tratarea conjunctivitei se folosesc galbenelele, musetelul, macesul, ceapa, morcovul...

  • Calitatile mierii - medicament si aliment pretios

    Calitatile mierii - medicament si aliment pretios

    Calitatile mierii - medicament si aliment pretios - sint cunoscute inca din antichitate. Tracii numeau mierea hranaa vie, pentru ca se asimileaza usor si are un continut in microelemente similar cu cel al singelui uman.

  • Apitoxinoterapia

    Apitoxinoterapia

    Veninul de albine este un lichid produs de albine in glande speciale si depozitat in vezica de venin lichid, pe care il elimina cu ajutorul acului, atunci cand sunt puse in pericol. Este posibile existenta mai multor tipuri de venin