
Cozonac moldovenesc
Ingrediente: 1 kg faina 4 oua intregi 4 galbenusuri 200 g zahar
Ingrediente: 1 kg faina 4 oua intregi 4 galbenusuri 200 g zahar
Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.
In Moldova , în secolele XIV-XIX, arhitectura bisericeasca a avut o dezvoltare proprie care are la baza elementul autohton adica arta mestesugarilor locali peste care s-au adaugat influentele straine
Asocierea vinului cu mancarea servita la o masa nu este deloc o operatiune usoara.
Ingrediente: 175g morcovi mici 100g fasole verde 1 ardei gras...
Compania FEDO SRL este Unic Importator si Distribuitor in Romania al Societatilor FABRILOR CHEMINEES si LAUDEL CHEMINEES