fasole scazuta

Alte cautari:

  • Salata de fasole

    Salata de fasole

    Ingrediente 0,5 kg fasole boabe, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 ceapa, sare, 4 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar, verdeata tocata.

  • Gogosari cu fasole boabe

    Gogosari cu fasole boabe

    Ingrediente Jumatate litru ulei, zece cepe potrivite, 20 gogosari, un kg fasole boabe, un litru bulion, sare, piper, foi de dafin, frunze de telina

  • Plachie de fasole

    Plachie de fasole

    - reteta de post - Ingrediente: 500 g fasole boabe 200 ml ulei 3 cepe 2 capatani ...

  • Fotoliul Bean Bags sau

    Fotoliul Bean Bags sau "sacul de fasole"

    Cum multe lucruri se schimba in decursul anilor, tot atatea raman neschimbate. O piesa de mobilier aflata in tendintele anilor ’60-’70 este si astazi prezenta in locuintele multora dintre noi.

  • Organizarea corecta a frigiderului

    Organizarea corecta a frigiderului

    Aranjarea alimentelor indiferent de natura lor si doar asa la intamplare nu are nici un rost, deoarece unele au nevoie de o temperatura mai scazuta, iar altele nu. Clima din frigidere nu este peste tot una regulata. Cel mai cald este in zona de sus

  • O dieta scazuta in potasiu

    O dieta scazuta in potasiu

    Potasiul se gaseste in multe tipuri de alimente. Produsele lactate, nucile, fasonea si multe fructe si legume au in componenta cantitati mari de potasiu...

  • Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.

  • Legume cu macaroane

    Legume cu macaroane

    Ingrediente doua cepe, 500 g macaroane scurte, patru rosii, un morcov, o conserva cu fasole verde, o conserva cu boabe de porumb si 50 g alune prajite.

  • Supa de rosii

    Supa de rosii

    Ingrediente: 1 ceapa 1 conserva de boabe fasole( o conserva mai mica --500 ml) 1 legatura cimbru 500 grame rosii 2 linguri ulei de masline 4 linguri pasta de rosii sare, piper 4 linguri smantana

  • Cassoulet

    Cassoulet

    Ingrediente 500 g fasole alba (uscata), cinci cepe, sase cuisoare, 100 g sorici, trei crengute cimbru, trei fire patrunjel, doua foi de dafin, sase catei de usturoi, 250 g carnati (usturoiati), 500 g carne de miel, 400 g ceafa de porc, 100 g costita, patru linguri untura, sare, piper, trei rosii mari (circa 500 g), doua-trei linguri de pesmet.

  • Bonsai

    Bonsai

    Udarea reprezinta cheia succesului in arta cresterii bonsailor. Lipsa udarii sau mentinerea lor un timp prea indelungat intr-un mediu cu umiditate scazuta dauneaza foarte mult.

  • Fasole verde

    Fasole verde

    Se seamana in primavara, mai tarziu, cand temperaturile incep sa creasca (sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai).

  • Cultivarea ciupercilor Pleurotus

    Cultivarea ciupercilor Pleurotus

    Cultivarea ciupercilor Pleurotus debuteaza la inceputul secolului 20, primele mentionari referindu-se la culturi in Germania si Franta.

  • Bolile si daunatorii plantelor decorative

    Bolile si daunatorii plantelor decorative

    Frunzele si tulpinele uscate, prezenta unei substante pufoase, de culoare alba si petele maro pe suprafata frunzelor plantelor tale, sunt doar cateva semne ca acestea nu o duc prea bine.

  • Plante de apartament rezistente la intuneric

    Plante de apartament rezistente la intuneric

    In natura, plantele nu cresc in mod hazardant, la intamplare, dezvoltarea lor este determinata de cerintele acestora fata de factorii externi si de gradul lor de adaptare la conditiile mediului inconjurator.

  • Ciupercile si mucegaiul iubesc vara!

    Ciupercile si mucegaiul iubesc vara!

    Poate ca unii dintre noi credeau ca mucegaiul care apare pe pereti este de fapt o problema care apare toamna si iarna. Acest lucru este adevarat, insa nu trebuie exclusa posibilitatea ca de petele negre de pe tavan sau din colturi nu scapam

  • Mirosul inchis al mobilierului din lemn

    Mirosul inchis al mobilierului din lemn

    In functie de cat de veche este mobila si de tipul de lemn din care este fabricata aceasta, indepartarea mirosului inchis poate reprezenta o adevarata provocare. Sursa modului in care mobila primeste mirosul dicteaza, de asemenea, daca procesul va

  • Decorul retro

    Decorul retro

    Decorul retro cuprinde, de fapt, mai multe decenii de stiluri, termenul in sine fiind utilizat pentru a descrie aproape orice fel de teme decorative interioare care sunt influentate de tendintele si de stilurile din trecut. In timp ce definitia se refera aproape la

  • Mesele luminate - inovatie si stil

    Mesele luminate - inovatie si stil

    Utilul imbinat cu frumosul - aceasta reprezinta de fapt armonia perfecta a inaltei scoli de design. Irmgard Bussman, artista care a descoperit lumina cu ajutorul picturii, locuieste in apropierea orasului german Hamburg si de cativa ani concepe modele

  • Avantajele utilizarii acoperisului verde

    Avantajele utilizarii acoperisului verde

    In ultima vreme se constata o tendinta tot mai accentuata de a folosi elementele naturale, atat in designul interior, cat si in cel exterior. Multi propietari au descoperit avantajele utilizarii materialelor ecologice constatand ca, dincolo de functionalitate

  • Vin sarbatorile

    Vin sarbatorile

    Motiv de bucurie si prilej de a cutreiera prin magazine sau printre amintiri, in cautarea acelor obiecte, care transforma iarna intr-un anotimp calduros. Cei mai multi dintre noi privesc nostalgici in urma si descopera cu incantare obiectele vedeta ale noptilor de

  • Super fructe si legume

    Super fructe si legume

    Unele fructe sau legume sunt mai bune decat altele pentru valoarea nutritionala. Iata cateva dintre acestea.

  • Maslinele in alimentatie

    Maslinele in alimentatie

    Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline.

  • 8 pasi pentru a reduce riscul unei afectiuni cardiace

    8 pasi pentru a reduce riscul unei afectiuni cardiace

    Chiar daca stiti ca la dvs. exista riscul sa va imbolnaviti de inima, iata cateva sfaturi cu care va putem ajuta. Pierderea kilogramelor in plus, de exemplu, face mai usoara ''munca'' de pastrare a presiunii arteriale in limitele normale si de mentinere sub control a diabetului.

  • Cum sa gatim inteligent

    Cum sa gatim inteligent

    Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele...