Mazare cu ciuperci
Ingrediente: 1/4 kg orez 1/2 kg mazare verde 1 galbenus...
Ingrediente: 1/4 kg orez 1/2 kg mazare verde 1 galbenus...
Ingrediente: 750 g mazare verde 1 lingurita unt 1/4 pahar apa...
- reteta de post - Ingredient: 1 kg. mazare boabe curatate 2 cepe
De la mazare se recolteaza pastaile, care contin boabele folosite pentru consum la conserve sau mancaruri.
Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printro alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fa sole verde, caise, banane, portocale, mazare
Ingrediente: paste, ardei rosu, ciuperci feliate, broccoli, sos Caesar, mazare, porumb (optional)
Ingrediente: 1/2 kg mazare 2 morcovi 2 cartofi 1/2 conopida...
Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta
ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 gr parmezan, 100 gr sunca
Ingrediente 3-4 morcovi, 1 telina mare, 2-3 cartofi, 2 ardei grasi, 5 linguri cu mazare, putin ulei si sare, dupa gust.
Prezenta in organism in mod natural, nu este de obicei parte componenta a preparatelor din comert. Indispensabila vietii, vitamina K rezista la caldura, dar nu si la lumina, in prezenta oxigenului si in mediile alcaline...
De o importanta capitala pentru echilibrul sangvin, fierul este mineralul care ar trebui sa trezeasca atentia indeosebi tinerelor femei.
Condimentele sunt substante picante de origine minerala, vegetala, animala sau sinteza, care adaugate unor produse alimentare sau preparate alimentare dau un gust sau o aroma specifica. Aroma si gustul sunt date de uleiurile eterice si...
Legumele sunt alimente folosite in hrana omului sanatos si bolnav.
Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.
Ingrediente: 100 g carne de vaca slaba 1/2 morcov 1/2 patrunjel 1/4 telina...
Ingrediente: 230 g pasta in forma de fundite 2 linguri ulei de masline
Maghiranul - Majorana hortensis, creste ca o tufa de mici dimensiuni si este o planta decorativa potrivita pentru gradinile insorite care nu dispun de foarte mult spatiu. In combinatie cu busuiocul, cimbrul, mararul si cimbrisorul, se obtine un colt feeric care va parfuma gradina si va indeparta tantarii.
Ingrediente: 1 ardei gras rosu 1 ceapa 3 linguri ulei 300 g cartofi...
Familia: Fabaceae Tip: planta perena Inaltime: 1,3-1,5 m Diametru: 60 cm Perioada de inflorire: primavara tarziu pana vara devreme
Cultivarea ciupercilor Pleurotus debuteaza la inceputul secolului 20, primele mentionari referindu-se la culturi in Germania si Franta.
Suprafetele cultivate cu ciuperci sunt in continua crestere. In Europa, productia de ciuperci reprezinta 58% din productia mondiala, care se ridica la peste 1.500.000 de tone anual.
CEAPA UMPLUTA CU USTUROI, CEAPA UMPLUTA CU OREZ, GHIVECI FARA CARNE, LEGUME ASORTATE