mazare pui

Alte cautari:

  • Pui bouillabaisse

    Pui bouillabaisse

    Ingrediente: 6 pulpe de pui, fara piele si injumatatite 3 linguri ulei

  • Mazare cu marar

    Mazare cu marar

    - reteta de post - Ingredient: 1 kg. mazare boabe curatate 2 cepe

  • Mazare

    Mazare

    De la mazare se recolteaza pastaile, care contin boabele folosite pentru consum la conserve sau mancaruri.

  • Pui la cuptor cu gutui

    Pui la cuptor cu gutui

    Mancarea de gutui le trezeste unora amintiri placute din copilarie iar altora curiozitatea, caci nu toata lumea a gustat din preparatele ce au drept ingrediente principale puiul si gutuia.

  • Pui cu muguri de bambus

    Pui cu muguri de bambus

    Bogati in proteine si fibre, mugurii de bambus nu sunt doar foarte gustosi, ci si foarte sanatosi. Acesta este un ingredient de baza in bucataria asiatica si cu precadere in bucataria chinezeasca. Mugurii de bambus pot fi adaugati in supe sau pot fi serviti alaturi de carnuri, taitei sau alte legume, aducand o textura crocanta.

  • Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.

  • Vitamina B9

    Vitamina B9

    Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printrşo alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fa sole verde, caise, banane, portocale, mazare

  • Tratamente naturiste

    Tratamente naturiste

    Este bine-cunoscut faptul ca supa de pui combate raceala. Cercetatorii sunt pe cale sa dezlege misterul eficientei acesteia. Ultimele teste de laborator au aratat ca deliciosul aliment reduce la jumatate procesele inflamatorii. Pentru cei care sufera de raceala, aceasta se traduce prin calmarea tusei, stranutului si reducerea secretiilor nazale.

  • Supa de dovleac

    Supa de dovleac

    Ingrediente: un dovleac mediu ca marime, 2 cepe dulci, 2 catei de usturoi, 2 cesti de piept de pui mixat, 1 ceasca smantana, 1/2 pachet unt, ulei de masline, sare, piper, ceapa verde taiata.

  • Supa mexicana uscata

    Supa mexicana uscata

    Avem reteta perfecta de supa pentru cei care nu agreaza supele sau ciorbele lichide, supa mexicana din legume si carne fara zeama.

  • Pui fiesta

    Pui fiesta

    Ingrediente: 30 g pasta de tomate 1/2 cana suc de portocale...

  • Pui cu miere

    Pui cu miere

    Ingrediente: 3 linguri miere 3 linguri mustar 1 lingurita zeama de lamaie

  • Salata primavara

    Salata primavara

    Ingrediente: 300 g spanac 1 mango curatat si feliat 1 avocado mediu, curatat si feliat 1 ceapa rosie mica, taiata fin 2 cesti cu bucati mici de pui prajit sau fiert 2/3 ceasca otet rosu

  • Potage Crecy

    Potage Crecy

    Ingrediente: o ceapa mare, 500 g morcov, 1 cartof mare, 900 ml supa de pui, o lingura de patrunjel, o lingura de zahar, unt, smantana.

  • Placinta ciobaneasca

    Placinta ciobaneasca

    Ingrediente 500 gr cartofi, 30 gr unt, 300 gr carne tocata ( poate fi pui, vita, porc), o ceapa, taiata marunt, doi morcovi mari, taiati rondele, o lingurita de Vegeta diluata in 150 ml apa calda, un ardei gras, taiat in feliute, doi catei de usturoi, taiat marunt, piper, doua linguri ulei.

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta

  • Cima alla Genovese

    Cima alla Genovese

    ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 gr parmezan, 100 gr sunca

  • Legume cu ciuperci

    Legume cu ciuperci

    Ingrediente 3-4 morcovi, 1 telina mare, 2-3 cartofi, 2 ardei grasi, 5 linguri cu mazare, putin ulei si sare, dupa gust.

  • Rizzotto cu pui

    Rizzotto cu pui

    Ingrediente orez, morcov, patrunjel radacina, ceapa, ardei, Delikat, ulei si apa Pt. sos: o ligura si jumatate de bulion, o cana de apa, sare sau delikat dupa gust

  • Supa frantuzeasca de ceapa

    Supa frantuzeasca de ceapa

    Bucataria frantuzeasca este cunoscuta peste tot in lume pentru preparatele sale fine si gustoase. Sofisticate sau simple, felurile de mancare frantuzesti sunt demonstratii de arta culinara. Desi retetele par a fi sofisticate, ingredientele sunt accesibile oricui.

  • Orez cu castane si dovleac

    Orez cu castane si dovleac

    Castanele, pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de sanatoase. Acestea sunt surse importante de vitamine (B6, B9, C, E si K) si minerale (calciu, zinc, magneziu si potasiu). De asemenea, castanele comestibile sunt renumite pentru continutul bogat in fibre alimentare si in carbohidrati complecsi.

  • Realizeaza un decor primavaratic folosind imprimeuri florale

    Realizeaza un decor primavaratic folosind imprimeuri florale

    De indata ce vremea urata si mohorata de iarna a cedat locul temperaturilor prietenoase si razelor soarelui, trecem la o vestimentatie mai lejera pentru a intampina primavara. De asemenea, simtim nevoia sa facem o schimbare si in ceea ce priveste spatiul in care locuim.

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3