sobe cu gaz

Alte cautari:

  • Istoricul Buderus

    Istoricul Buderus

    Odata cu inventarea cazanului din fonta n 1893, Buderus se desparte n doua societati pe actiuni care ncep producerea n serie a elementelor de cazan si a radiatoarelor ce vor acoperi n scurt timp ntreaga Germanie si tarile nvecinate

  • Sisteme de incalzire pentru spatii deschise

    Sisteme de incalzire pentru spatii deschise

    Odata cu venirea anotimpului rece ne refugiem la gura sobei si in fata semineului, si reducem din timpul petrecut pe terasa sau pe veranda. Aceste spatii nu mai sunt la fel de primitoare ca vara, temperaturile scazute dandune o stare de disconfort.

  • Immergas

    Immergas

    Pozitia de lider de care se bucura Immergas in Italia este cu atat mai importanta cu cat Italia este considerata cea mai mare piata pentru centralele termice murale cu peste o suta de companii producatoare

  • Bucataria in aer liber

    Bucataria in aer liber

    Unii dintre proprietarii de case pe pamant si-au amenajat in spatiul exterior o bucatarie completa, permanenta, altii preferand traditionalul gratar, pus in fucntiune ocazional. In ambele cazuri, planificarea practica face gatitiul in aer liber mai eficient si mai

  • Structurile gonflabile

    Structurile gonflabile

    Prima structura gonflabila a fost inventata si proiectata in anul 1959, de catre John Scurlock, in Shreveport, Louisiana. Acesta a experimentat o astfel de structura folosind-o pentru a acoperi un teren de tenis si a constatat ca angajatii sunt foarte

  • Sobe de teracota pe gaz

    Sobe de teracota pe gaz

    Se pare ca secretul ca soba sa nu scoata fum printre placi sta in indemanarea sobarului, anume in priceperea cu care a preparat pamantul din care a construit soba...

  • Avantajele si dezavantajele incalzirii prin pardoseala

    Avantajele si dezavantajele incalzirii prin pardoseala

    Trecerea de la un sistem clasic de incalzire la cel de incalzire prin pardoseala nu este tocmai usoara. Multi, deja obisnuiti cu centrala pe gaz, vad aceasta modificare ca fiind inutila. Dar amatori pentru acest sistem de incalzire se gasesc in randul celor care isi construiesc o casa sau

  • (P) Termostatul de cameră Bosch Control CT100

    (P) Termostatul de cameră Bosch Control CT100

    Privește-l ca pe un prieten: inteligent și de încredere! Noul termostat de cameră Bosch Control CT100 cu conectare la internet îți face viața mai ușoară, acționând în locul tău!

  • Prajitura cu miere si nuci

    Prajitura cu miere si nuci

    Pe masa de Paste suntem obisnuiti sa avem in fiecare an traditionalul cozonac si pasca. Cu toate acestea, simtim nevoia si de un altfel de desert, mai simplu si mai usor. Daca nu ati folosit toate nucile la cozonac, va propunem sa incercati prajitura cu miere si nuci.

  • Cocktail de mere cu calvados

    Cocktail de mere cu calvados

    Daca noi ne rasfatam in sezonul rece cu o cana de vin fiert, o tuica fiarta sau cu un ceai cald, francezii se "incalzesc" cu un cocktail de mere cu calvados. Bautura este foarte raspandita in Franta, mai ales in Normandia.

  • Casa care isi schimba aspectul odata cu anotimpul

    Casa care isi schimba aspectul odata cu anotimpul

    Situata aproape de Reims, Franta, Wave Home (La Maison Vague) este una dintre cele mai ingenioase constructii din acesta zona. Ceea ce o face atat de interesanta este faptul ca aspectul acesteia se schimba odata cu natura.

  • Trei plante cu aspect bizar

    Trei plante cu aspect bizar

    Daca nu le-am intalni in mediul lor natural, le-am confunda usor cu altceva. In anumite regiuni ale planetei cresc si se inmultesc plante cu un aspect atat de bizar incat par ireale. O astfel de planta o intalnim in estul Americii de Nord. Denumita stiintific Actaea pachypoda, planta este una extrem de otravitoare.

  • Tarta cu pere si crema de iaurt

    Tarta cu pere si crema de iaurt

    Cand ai pofta de ceva bun, incearca o reteta simpla si delicioasa - tarta cu crema de iaurt si pere. Acest desert, pe langa faptul ca este foarte gustos, este si sanatos. Zemoase si aromate, perele sunt unele dintre cele mai cautate fructe ale sezonului.

  • HiCan – varianta moderna a patului cu baldachin

    HiCan – varianta moderna a patului cu baldachin

    Eleganta si tehnologia sunt fin potrivite in patul HiCan, care reprezinta un nou concept de confort si relaxare. HiCan este creatia designer-ului Edoardo Carlino, care a dorit sa imbine tehnologia si mobilierul de dormitor intr-un produs original, cu un inalt standard de confort si oportunitati multimedia.

  • Tarta cu prune

    Tarta cu prune

    Atunci cand doriti sa savurati o prajitura gustoasa, cu fructe de sezon, care sa fie si foarte usor de pregatit, tarta cu prune poate fie o alegere potrivita. Pe langa faptul ca prunele sunt foarte gustoase, acestea aduc numeroase beneficii organismului.

  • Casa cu pereti detasabili - Voila House

    Casa cu pereti detasabili - Voila House

    Voila House este o casa moderna, cu pereti ce pot fi usor "demontati" pentru a obtine o deschidere larga catre mediul exterior. Aceasta resedinta impresionanta a fost initial o casa malaeziana traditionala, care a fost extinsa si renovata in scopul de a satisface toate gusturile proprietarului in ceea ce priveste confortul si luxul.

  • Budinca de ciocolata cu seminte de chia

    Budinca de ciocolata cu seminte de chia

    Cu toate ca este un aliment mai putin folosit in bucataria romaneasca si europeana, semintele de chia au inceput sa fie cautate si la noi. Desi par o descoperire recenta, aceste seminte sunt originare din America de Sud si au fost cultivate inca din anii 3500 i.e.n.

  • Pui cu muguri de bambus

    Pui cu muguri de bambus

    Bogati in proteine si fibre, mugurii de bambus nu sunt doar foarte gustosi, ci si foarte sanatosi. Acesta este un ingredient de baza in bucataria asiatica si cu precadere in bucataria chinezeasca. Mugurii de bambus pot fi adaugati in supe sau pot fi serviti alaturi de carnuri, taitei sau alte legume, aducand o textura crocanta.

  • Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt

    Desert racoros de vara - tort cu zmeura si iaurt

    Un desert cu fructe se potriveste perfect zilelor toride de vara. Daca nu trebuie sa aprindem cuptorul, este si mai bine. Deserturile care nu necesita coacere le va reusi perfect si celor mai putin experimnetate bucatarese.

  • Galuste cu prune

    Galuste cu prune

    Un desert care cu siguranta va va aduce aminte de copilarie sunt galustele cu prune. Putini stiu insa ca acest desert atat de gustos care ni-l preparau bunicile este de origine austriaca. Acest desert era facut in special toamna, cand apareau prunele pe piata.

  • Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

    Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

    Un desert simplu de facut, dar fi foarte gustos, care poate fi consumat si in timpul postului este Rulada de biscuiti cu nuca de cocos. In perioada postului renuntam la foarte multe alimente de baza, cum ar fi carnea, ouale si lactatele, si punem accent mai mult pe fructe si legume.

  • Comoda – piesa de mobilier cu un design unic

    Comoda – piesa de mobilier cu un design unic

    Comoda este celebrul dulapior cu sertare care a aparut prima data in Italia in secolul al VII-lea. De diferite dimensiuni, aceasta face parte din mobilierul tipic al unui dormitor. Folosita la inceput doar in scopuri functionale, comoda nu a avut parte si de un aspect pe masura.

  • Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Desert libanez – prajitura cu gris si iaurt

    Deserturilor libaneze sunt cunoscute si apreciate in toata lumea. Acestea sunt in mare parte preparate cu miere sau apa de trandafiri. Baclavaua, maamoul si sfouful sunt doar cateva dintre cele mai bune deserturi libaneze. Prajitura cu gris si iaurt este un alt desert delicios care merita incercat.

  • Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatite cu branza dulce la cuptor

    Clatitele se numara printre cele mai consummate deserturi din intreaga lume. Dar, in functie de umplutura, clatitele pot fi servite si ca aperitiv, uneori chiar si ca fel principal de mancare. Clatitele umplute cu branza dulce pot fi insa servite atat ca desert cat si ca gustare.