spanac

Alte cautari:

  • Spanac cu orez

    Spanac cu orez

    Ingrediente 1,5 kg spanac, 1/2 kg ceapa verde, marar, 1/2 ceasca mare orez, suc de lamaie, sare, ulei de masline.

  • Vitamina B9

    Vitamina B9

    Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printro alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fa sole verde, caise, banane, portocale, mazare

  • Salata primavara

    Salata primavara

    Ingrediente: 300 g spanac 1 mango curatat si feliat 1 avocado mediu, curatat si feliat 1 ceapa rosie mica, taiata fin 2 cesti cu bucati mici de pui prajit sau fiert 2/3 ceasca otet rosu

  • Cima alla Genovese

    Cima alla Genovese

    ulei de masline, o ceapa taiata julien, un morcov, un dovlecel, un ardei gras, 2 frunze de spanac, o mina mazare verde sau fiarta, sare, piper, 8 oua, 100 gr parmezan, 100 gr sunca

  • Orez florentin

    Orez florentin

    Ingrediente: 200 g spanac 1 lingura unt sau margarina 1 ardei gras

  • Lasagna

    Lasagna

    Ingrediente Un pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, doi catei usturoi taiati, doua lingurite oregano, patru lingurite busuioc uscat, o conserva suc de rosii, o conserva rosii in suc propriu, taiate, un virf de lingurita scortisoara, 500 grame branza foarte moale sau smantana grasa, doua oua batute, jumatate pahar branza Parmezan, 500 grame ciuperci proaspete taiate, 500 grame spanac taiat, doi dovlecei taiati, 500 grame branza mozzarella

  • Par frumos in mod natural

    Par frumos in mod natural

    Nu aveti timp prea mult sa iesiti cat mai des din casa si sa ajungeti intr-un salon de frumusete ? Exista bineinteles si in casa cateva solutii.

  • Cum sa gatim inteligent

    Cum sa gatim inteligent

    Va prezentam in continuare 9 moduri de a taia, praji sau fierbe mai bine si mai inteligent carnea si legumele, astfel incat acestea sa nu isi piarda substantele nutritive si vitaminele...

  • Cura de slabire si vitalitate

    Cura de slabire si vitalitate

    Aceasta cura dureaza o saptamana si inainte de a va spune ce trebuie a consumati in fiecare zi a saptamanii trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de utmatoarele sfaturi

  • Clasificarea alimentelor

    Clasificarea alimentelor

    Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

  • Vitamina K

    Vitamina K

    Prezenta in organism in mod natural, nu este de obicei parte componenta a preparatelor din comert. Indispensabila vietii, vitamina K rezista la caldura, dar nu si la lumina, in prezenta oxigenului si in mediile alcaline...

  • Magneziu

    Magneziu

    Acest mineral, cu un aport vital in numeroase functii metabolice, este prezent cu preponderenta in tesutul osos, dar se gaseste si in muschi, inima...

  • Fier

    Fier

    De o importanta capitala pentru echilibrul sangvin, fierul este mineralul care ar trebui sa trezeasca atentia indeosebi tinerelor femei.

  • Dieta semicrudivora

    Dieta semicrudivora

    Cei care se confrunta sau s-au confruntat cu psoriazisul pot apela la acesta dieta cu incredere.

  • O dieta scazuta in potasiu

    O dieta scazuta in potasiu

    Potasiul se gaseste in multe tipuri de alimente. Produsele lactate, nucile, fasonea si multe fructe si legume au in componenta cantitati mari de potasiu...

  • Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Macrisul, deopotriva leguma si medicament

    Pe nedrept neglijat in ultima perioada de consumatori si de cultivatori, macrisul ramane una din plantele legumicole valoroase atat prin calitatile sale culinare cat si pentru cele medicinale

  • Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Plante si legume pentru tratarea conjunctivitei

    Conjunctivita este inflamatia membranei mucoase care afecteaza partea interioara a pleoapelor si globului ocular pana la marginea corneei. La tratarea conjunctivitei se folosesc galbenelele, musetelul, macesul, ceapa, morcovul...

  • Vitamina C

    Vitamina C

    Vitamina C, cunoscuta si sub numele de acid ascorbic, este o vitamina solubila in apa. Ca si celelalte vitamine de acest fel, excesul nu este asimilat in organism, ci este eliminat. Ca antioxidant, vitamina C protejeaza corpul prin distrugerea radicalilor din fluidele corpului. Este sensibila la caldura si oxigen, pierzandu-si calitatile prin gatire.

  • Sucul de ardei gras

    Sucul de ardei gras

    Sucul de ardei gras contine o mare cantitate de siliciu atat de necesar unghiilor, parului si glandelor sebacee.

  • Pagina 1 din 2
  • 2