taiat aluminiu

Alte cautari:

  • Iluminatul in bucatarie, la birou si in baie

    Iluminatul in bucatarie, la birou si in baie

    Cine isi doreste sa citeasca o carte, cine taie legume in bucatarie sau acela care se barbiereste in oglinda din baie are nevoie de lumina potrivita pentru toate aceste activitati. Fardat, scris, taiat - exista locuri in casa unde savarsim diferite activitati

  • Balustradele scarilor - lemn,  fier sau aluminiu?

    Balustradele scarilor - lemn, fier sau aluminiu?

    Casele arata mult mai bine gratie diverselor accesorii folosite in interior. Balustradele scarilor reprezinta un astfel de accesoriu, care sporeste frumusetea locuintei dvs. Sunt disponibile pe piata in diverse modele, forme si marimi, astfel ca le puteti armoniza

  • Gradinarit. Instrumentele de taiat Felco

    Gradinarit. Instrumentele de taiat Felco

    Foarfecele de gradina reprezinta pentru gradinari ceea ce sabiile reprezinta pentru Samari. Un gradinar trebuie sa execute o buna taiere, succesul gradinii depinzand de acest lucru. Pentru aceasta are nevoie, insa, de instrumente de calitate care sa-i

  • Alternative ecologice in amenajarea locuintei

    Alternative ecologice in amenajarea locuintei

    In materie de amenajari interioare, tendintele arata ca pentru a ne imbunatati conditiile de trai trebuie neaparat sa folosim baile SPA, esentele de lemn nobil pentru dusumele, instalatiile din aluminiu sau blaturile din granit. Aceste capricii nu reprezinta

  • Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

    Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.

  • Crap provencal

    Crap provencal

    Ingrediente: 600 g crap taiat bucati 100 ml ulei 50 g ceapa tocata

  • Banane cu scortisoara

    Banane cu scortisoara

    Ingrediente 2 banane o bucata de unt cat o nuca 1 lingurita de scortisoara 1 lingura de rom 1 lingura de miere 2 linguri de miez de nuca (taiat marunt)

  • Ajo blanco (Gazpacho alb)

    Ajo blanco (Gazpacho alb)

    Ingrediente: 200 gr. samburi de migdale crude, 150-200 gr. paine (veche de o zi), doi catei de usturoi mari, un paharel ulei de masline, o lingurita otet de vin alb, 1 l apa rece, sare, patrunjel (pentru ornat), crutoane de paine prajita, struguri albi fara coaja, stafide, mere verzi taiate bucati sau pepene galben taiat cubulete

  • Placinta ciobaneasca

    Placinta ciobaneasca

    Ingrediente 500 gr cartofi, 30 gr unt, 300 gr carne tocata ( poate fi pui, vita, porc), o ceapa, taiata marunt, doi morcovi mari, taiati rondele, o lingurita de Vegeta diluata in 150 ml apa calda, un ardei gras, taiat in feliute, doi catei de usturoi, taiat marunt, piper, doua linguri ulei.

  • Niku-Jaga

    Niku-Jaga

    Ingrediente (pentru patru persoane): o ceapa, 140 gr. carne de porc (taiata in bucati subtiri), un morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. un cm grosime), doi cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), o lingurita praf ghimbir, o lingura ulei vegetal, doua linguri zahar, doua linguri sos de soia, doua linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), trei linguri mazare fiarta

  • Penne alla Carbonara

    Penne alla Carbonara

    Ingrediente Ulei dublu rafinat de masline (5-6 linguri), unt cit o nuca, doi catei de usturoi taiati la jumatate pe lung, 100 g. bacon afumat taiat cubulete, un ou intreg, penne (pasta scurta striata), sare grunjoasa si apa pentru paste.

  • Pasticcio

    Pasticcio

    Ingrediente 2 cani de fussili, 1 lingura ulei, 4 linguri smintina, sare, rosmarin. Sos: 2 linguri ulei, 1 ceapa taiata fin, 1 ardei rosu taiat marunt, 2 catei de usturoi tocati, jumatate de kg. carne tocata de vita, 420 gr. de rosii din conserva taiate, o ceasca vin alb, 2 linguri de patrunjel tocat fin, sare si piper. Topping: o cana de iaurt gras, 3 oua, cascaval ras (o mina buna)

  • Hortensia

    Hortensia

    Denumire stiintifica: Hydragea spp. Familie: Saxifrage. Origine: Japonia. Hortensia (Hydragea) este pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. Hortensia incepe sa infloreasca la inceputul verii si continua pana toamna tarziu...

  • Sfecla

    Sfecla

    Sfecta este o leguma foarte populara; este o excelenta sursa de vitamina A, iar radacinile sursa de vitamina C. Frunzele se pot prepara sau servi proaspete, iar radacina se fierbe si se serveste taiat sau feliat...

  • Gallo Pinto

    Gallo Pinto

    Ingrediente: 1 lingura margarina 1 ardei gras taiat marunt

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)

  •  Fritata cu ciuperci si dovleac

    Fritata cu ciuperci si dovleac

    Ingrediente 550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, patru linguri ulei, 150 gr. ciuperci, doua bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, Opt bucati ceapa de primavara (verde) taiate, sapte oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare etc)

  • Lasagna

    Lasagna

    Ingrediente Un pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, doi catei usturoi taiati, doua lingurite oregano, patru lingurite busuioc uscat, o conserva suc de rosii, o conserva rosii in suc propriu, taiate, un virf de lingurita scortisoara, 500 grame branza foarte moale sau smantana grasa, doua oua batute, jumatate pahar branza Parmezan, 500 grame ciuperci proaspete taiate, 500 grame spanac taiat, doi dovlecei taiati, 500 grame branza mozzarella

  • Fierastraul electric

    Fierastraul electric

    V-ati intrebat vreodata de unde cum s-au nascut fierastraiele portabile? Noi da si de aceea am petrecut ceva timp in cautarea raspunsurilor. Povestea lor este interesanta si plina de mister

  • Avantajele ferestrelor termopan

    Avantajele ferestrelor termopan

    Tamplaria din aluminiu sau pvc si geamul termopan au devenit semne distinctive ale oricarei constructii noi, dar au inlocuit si tamplaria din lemn a unor case mai vechi. in timp, aceste ferestre au reusit sa se impuna datorita unor avantaje si calitati incontestabile pe care le au.

  • (P) Importanta iluminatului si proiectoarele LED de gradina

    (P) Importanta iluminatului si proiectoarele LED de gradina

    Atractia de lumina este in natura omului, dar si mai important este ca fara lumina, viata pe Pamant ar inceta sa mai existe. Nu este cazul sa ne speriem, insa este momentul sa realizam importanta luminii atat in ceea ce priveste existenta noastra, cat si alimentarea bunei dispozitii.

  • Pui la cuptor cu gutui

    Pui la cuptor cu gutui

    Mancarea de gutui le trezeste unora amintiri placute din copilarie iar altora curiozitatea, caci nu toata lumea a gustat din preparatele ce au drept ingrediente principale puiul si gutuia.

  • Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Salata de cuscus cu pui si legume, o optiune sanatoasa pentru masa de pranz

    Cuscusul, un aliment de baza in tarile arabe, a patruns cu succes si in bucatariile europene. Produs de obicei din semolina (grau dur macinat grosier), dar si, in unele regiuni, din orz sau mei, cuscusul este considerat astazi de nutritionisti ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente provenite din cereale.

  • Orez cu castane si dovleac

    Orez cu castane si dovleac

    Castanele, pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de sanatoase. Acestea sunt surse importante de vitamine (B6, B9, C, E si K) si minerale (calciu, zinc, magneziu si potasiu). De asemenea, castanele comestibile sunt renumite pentru continutul bogat in fibre alimentare si in carbohidrati complecsi.

  • Mascarea cablurilor din locuinta

    Mascarea cablurilor din locuinta

    Electrocasnicele si electronicele ne fac viata mai usoara, aproape ca nu exista o activitate pe care sa o desfasuram fara ajutorul unui astfel de aparat. Si cum tehnologia se afla in continua expansiune, tot timpul se mai gaseste cate ceva de achizitionat.

  • Obloanul – un element decorativ pentru casa ta

    Obloanul – un element decorativ pentru casa ta

    Un detaliu arhitectural minunat de multe ori trecut cu vederea, pe care unele case inca il mai au, este obloanul. Acesta era un element important in arhitectura caselor din tarile meditaraniene.

  • Gandeste o casa termic eficienta

    Gandeste o casa termic eficienta

    O casa eficienta termic trebuie gandita din stadiul de proiect. Dar pentru ca multi suntem nevoiti sa ne adaptam adesea si unei situatii existente, discutia se mai nuanteaza. Confortul termic nu este o chestiune legata doar de o sursa de incalzire/racire. Acesta implica in fiecare moment al anului