HTTP://WWW.FINISAJEDECORATIVEINTERIOARE.RO/CAFENELE/

http://www.finisajedecorativeinterioare.ro/cafenele/ Pret: 15 ron mp  Amenajarile interioare si finisajele decorative din cadrul saloanelor sunt extrem de importante deoarece in aceste spatii clientii dumneavoastra trebuie sa se simta nemaipomenit. Avand in vedere faptul ca saloanele sunt de obicei spatii mari, deschise, amenajarile interioare (funisajele decorative, culori, modele, tapet) sunt practic nelimitate deoarece nu suntem constransi de  foarte multe lucruri.

Teoretic, in salon se folosesc culori sau modele in ton cu domeniul de activitate sau cu brandul pe care il reprezinta insa daca vorbim de un salon de machiaj, infrumusetare, un coafor modern, neconventional sau chiar un salon medical atunci putem incerca finisaje decorative deosebite, combinatii de culori indraznete si nu in ultimul rand mobilier care sa completeze amenajarile interioare si sa le integreze intr-un spatiu deosebit.


Mai jos puteti vedea cateva exemple de saloane in care amenajarile interioare s-au completat cu piesele de mobilier reusind sa creeze un spatiu unitar, modern si nu in ultimul rand placut pentru clienti.


Contact S.C DARIA DECORE S.R.L

Alte produse din Fototapet