FUGABELLA SCUBA - CHIT DE ROSTURI KERAKOLL

FUGABELLA SCUBA - CHIT DE ROSTURI  KERAKOLL Pret: 39.50 RON FUGABELLA SCUBA  KERAKOLL
 

Chit de rosturi profesional monocomponent cu tehnologie WRT –- Water Resistant Technology , finisaj neted cu efect polisat, duritate ridicata, impermeabil, hidrorepelent, recomandat pentru chituirea de inalta rezistenta de la 0 la 5 mm a placilor ceramice, gresie portelanata, gresie marmorizata, mozaic vitrificat, si pietre naturale.

 

DURITATE GARANTATA – Tehnologia FUGABELLA SCUBA dezvolta duritate ridicata, hidrorepelenta si rezistenta la compresiune, cerinte esentiale pentru a garanta durabilitatea rosturilor profesionale ale placarilor ceramice supuse agresiunilor de mucegai si bacterii.

 

TEHNOLOGIA WRT – WATER RESISTANT TECHNOLOGY – Placarea ceramica in industria alimentara, saune, bai, cabine de dus, bucatarii, vestiare si piscine. Chitul de rosturi trebuie sa faca fata la puterea eroziva a apei. Inovatia tehnologica WRT – Water Resistant Technology actioneaza exclusiv prin intermediul polimerilor hidrofobizanti impotriva tensiunii de suprafata al chitului de rosturi garantand o hidrorepelenta superioara cu efect de picatura , rezistenta totala la actiunea ploii, vaporilor de apa, spalarii frecvente si a presiunilor inalte.

    PENTRU ORICE INFORMATII SUPLIMENTARE NU EZITATI SA NE CONTACTATI !
  Reprezentant oficial   “Kerakoll”        - ing. Rares Bradeanu    tel. 0734265295


Contact ANGEL COMPANY SRL

Alte produse din Placari, finisaje