Aleile din gradina

Iata cateva idei pentru a crea o alee memorabila pana in fata casei sau pana in gradina.

Alee din pavele de piatra 1 1. Proprietarul a ales sa realizeze o alee cu dale de piatra neregulate, aranjate ca niste petice. Aleea serpuieste subtil, creand zone cu elemente surpiza pentru vizotatori.
Alee din pavele de piatra 2 2. Pavele mari, rectangulare sunt asezate direct pe aleea umpluta cu pietre de rau. De fapt, aceasta alee mica ascunde un sant prin care se scurge apa provenita si parcelele de flori din jur.
Alee din pavele de piatra 3

3. Amplasarea unor pietre de rau, cu suprafata fina, de-a lungul aleii da un aspect mai natural gradinii. In plus, alternarea cu un alt tip de material decat cel din care sunt facute dalele creaza un contrast vizual interesant.

Alee din pavele de piatra 4 4. Dalele mari de piatra fac plimbarea prin gradina mai placuta. Pietrele mari, plate, asezate cu spatiu intre ele, dau un aer natural gradinii.
Alee din pavele de piatra 5 5. Un simplu accesoriu de gradina da valoare acestei simple alei.
Alee din pavele de piatra 6 6. Dalele de roca sunt asezate adanc in stratul de gazon, formand o alee libera care trece pe langa  o zona de relaxare.
Alee din pavele de piatra 7 7. Plantele care se intind ca adevarate covoare verzi imblanzesc aspectul taios al acestor pavele de piatra. Mai mult plantele decorative contrasteaza intre ele, creand un joc interesant de culori si texturi.
Alee din pavele de piatra 8

8. In acest caz, proprietarul pare a fi un adevarat colectionar de pietre. Acestea sunt imbinate intr-un mod complex in aceasta alee in serpentina.