Apa curata in casa dumneavoastra

Sistemul de iluminare, instalatia de incalzire, aparatele de aer conditionat, instalatiile sanitare sunt elemente a caror calitate sporesc gradul de confort dintr-un ambient. In randul acestora pot fi incluse cu succes si echipamentele de purificare a apei, care se regasesc tot mai des in ultimul timp fie in casa, fie in biroul dumneavoastra.

Echipamentele de purificare a apei in sistem watercooler au rolul de a filtra si purifica apa provenita din reteaua de distributie, oferindu-va avantajul de a consuma apa de aceeasi calitate cu cea plata imbuteliata, dar cu costuri mult mai mici.

Sistemul de filtrare al acestora este alcatuit din patru filtre care au rolul de a elimina impuritatile (primul filtru elimina particule cu diametrul de 1 micron), substantele chimice toxice din compozitia apei (insecticidele, clorul s.a.) si microorganismele. La trecerea prin ultimul filtru, care este construit pe baza de carbon activ granular, apa filtrata isi recapata gustul natural, iar dupa filtrare, ea poate fi racita sau incalzita, ca si la dozatoarele clasice.

Purificatoarele au un design atractiv (exista si modele de lux, pentru amplasamente mai pretentioase, dar si echipamente de capacitate mare, destinate unui numar sporit de consumatori), deci se pot integra cu usurinta in orice spatiu si, in plus, nu au mari restrictii de amplasare in locatie, deoarece legatura cu reteaua de apa se face extrem de usor.

Avantajele acestor sisteme sunt nu numai de ordin economic (e clar ca in pretul unei sticle sau bidon de apa intra costul etichetei, al PET-ului, dopul, imbutelierea, transportul si depozitarea) ci si din punct de vedere al confortului si operativitatii (se elimina un drum pana la magazin sau dispare efortul manipularii unui bidon greu si voluminos). Un alt punct forte al echipamentelor de acest gen este posibilitatea de inchiriere a lor, dumneavoastra fiind absolvit de sarcina schimbarii filtrelor sau igienizarii.

Indiferent de forma de achizitie, de culoare sau model, un astfel de echipament are darul de a va aduce apa proaspata in fiecare zi, deci inca un pic de confort in viata dumneavoastra.

Sursa: casasibiroul.ro