Cateva trucuri pentru o locuinta moderna

monilier modernA fi in pas cu moda poate reprezenta uneori un efort descuranjant, presupunand  a merge la cumparaturi de cel putin doua ori pe saptamana. Intotdeuna apar lucruri noi, piese de ultima ora, iar culorile si stilul se schimba si ele de la an la an, impunand modernizarea designului locuintelor dvs. Reambientarea spatiului reprezinta de cele mai multe ori o aventura costisitoare, insa exista cateva "trucuri" la care puteti apela pentru a va economisi banii, timpul si energia. Tot ce va trebuie este putina rabdare, un strop de creativitate si o camera pe care sa puteti experimenta.

 

Porniti de la culori

Cand vine vorba despre designul interior unul dintre cele mai importante elemente il reprezinta culoarea. Intr-o camera culoarea este redata de pereti, de accente si de mobila. Exista o paleta larga de nuante din care puteti alege ceea ce credeti ca vi se potriveste. O modalitate de a fi in pas cu moda este aceea de a alege schema de culori care a fost populara cativa ani la rand. Cu cat o culoare a fost la moda mai mult timp cu atat exista sanse mai mari ca ea sa ramana actuala. Asigurati-va, de asemenea, ca ati ales o culoare care poate fi combinata cu o gama larga de alte culori; teoretic orice culoare neutra reprezinta o alegere buna, prin urmare nu va trebui sa schimbati nuanta peretilor ori de cate ori introduceti accente noi.

 

Achizitionati piese de mobilier moderne

Nu toata lumea indrageste stilul contemporan, insa nu este obligatoriu sa va decorati casa in acord cu acest stil pentru a fi la moda. Puteti, in schimb, sa folositi o singura piesa moderna de mobilier, creand astfel un punct focal. In general, piesele de mobilier actuale au linii puternice i netede, care arata excelent in combinatie cu orice alt stil decorativ.

  

Schimbati accentele

Accentele joaca, de cele mai multe ori, un rol crucial in ambientarea spatiului interior i reprezinta elementele cele mai usor de schimbat atunci cand doriti sa oferiti incaperii dvs. o noua imagine. Daca utilizati vase ornamentale, sculpturi, lampi, veioze si tablouri ca elemente distinctive, incercati ca numarul acestora sa nu fie foarte mare. Din doua motive. In primul rand, cu cat folositi mai putine accente, cu atat veti avea mai putin de cheltuit atunci cand va hotarati sa le inlocuiti. Si in al doilea rand, prea mult accente sufoca spatial si il fac sa arate dezordonat si obscur.

 

Jonglati cu materialele

Acestea reprezinta modalitati excelente de a conferi camerei dvs un aer modern i optiuni destul de putin costisitoare, mai ales in cazul in care sunteti inzestrati cu talent si bun gust. Puteti da o noua infatisare pernitelor de pe canapele, folosind broderii in culori vii, atragatoare. De asemenea, schimbarea draperiilor sau a perdelelor reprezinta o modalitate de a schimba aspectul incaperii dumneavoastra.

 

www.incasa.ro