Ce face un producator de boilere?

Cine sunt si cu ce se ocupa? Producatorul de boilere executa, instaleaza, dezasambleaza si repara boilere ale sistemelor de încalzire centrala, precum si partile aferente echipamentului cum sunt arzatoare, conducte de aer, gratii, rezervoare de apa si gaz etc.

Care sunt îndatoririle postului? Obligatiile includ: sa execute, sa asambleze, sa instaleze, sa testeze, sa întretina si sa repare boilere, rezervoare, turnuri de stocare a apei, schimbatoare de caldura si alte structuri din metal greu de acest fel. Acest lucru poate implica taierea, îndoirea si sudarea metalului.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii? În fabrici, uzine electrice, uzine termice, laboratoare etc. Se lucreaza în zgomot, mizerie si uneori cu deplasari lungi departe de casa.

Ce instrumente / echipamente folosesc? Unelte manuale de mestesugar, aparat de sudura, taietor cu flacara, prese si instrumente de masurat.

De ce aveti nevoie pentru a reusi? Sa fi terminat un curs de calificare în domeniu, sa aveti îndemânare manuala si cunostinte tehnice.